uykumvaarr Kızlar bebeğiniz sıcaktan yemek yiyemiyorsa kesinlikle bunu deneyin. Bu vantilatörle yedirdiğim zaman çok güzel yemek yiyor ama bu olmazsa azıcık yiyip bırakıyor
aslananne27 uykumvaarr benim oğlan bunu görünce ister oynamaktan yemek yemez😂😂😂illa kıracak içi rahat etmez jsjsjsjs
uykumvaarr aslananne27 ahshshs o onunla oyalanıp oynarken de yedirebilirsiniz ya da yemek önce eline verin iyi bi oynayıp sıkılsın alışınca bırakıyorlar
aslananne27 uykumvaarr tövbe bırakmaz kırmadan rahat etmez 😂😂kırar baktı kırıldı bitti deyip gülüyor jsjsjsjsjsjshs çok yaramaz
mylifeisyou Bunun sıcakla alakası yok bence çocuk buna bakarken hipnoz oluyor ve yemek yiyor TV telefon izletmekle aynı şey bana göre.
uykumvaarr mylifeisyou tv diye kafayı yemişsiniz ahsha bunu izlediğini nerden çıkardınız bunu masanın üzerine koyuyorum gayet de yemeğiyle ilgileniyor yiyor ayrıca bunu izliyor olsa da tvyle ne alakası var bunun
tultanhanim aslananne27 yaramaz demeyelimde merak duygularına yenik düşüyorlar diyelim 😂😂 Öyle diyince uslanırlar belki (inşallah) 😅
mylifeisyou uykumvaarr TV diye kafayı yemissinuz dediğine göre tv izletiyorsunuz ben size laf anlatamam
mylifeisyou aslananne27 istediğim yorumu yaparım sizi ilgilendirmez bana göre çocuğu buda hipnoz ediyor TV gibi bu kadar basit neye bu kadar tepki verdiniz anlamadım