BuzluLatte brownimm bende var, sadece 2 ay kullandık. Kızım kullanmak istemedi. Kanz b-fix. Yenidoğan dan 36 kg ya kadar uyumlu. Yatar yarı yatar oturur pozisyonu var. Yükseltilebilir ve isofixli. 2500 TL ye veririm. Fakat nerede oturuyorsunuz ?
OptimusPrime brownimm benimde var. Baby plus oto koltuk 0-36 ay 9/166-36 kg taşıma kapasiteli. İsofix yok. 950₺ Aldık, iki kere kullanmadı kullanmadı beklemekten toz oldu diye kilifini yıkadım saeece yep yeni duruyor arabayı sattığımız için.
nrtlc brownimm merhaba besafe izi comfort izofixsiz, kemerle baglaniyor. Cok az kullanildi, arabam kucuk rahat hareket edemedigimden donen model alacagim. Metallic Melange Gri rengi, Istanbul/Besiktas elden 3500₺’ye verecegim
Glrmila BuzluLatte istanbul başakşehir deyim gardrops ilanim mevcut eldende bakilabilir. Markasi besafe izu turn 360 derece donen 0 18 kg araligi tertemiz ev almak icin aracimizi sattik oto koltuğumuz boşa cikti
BuzluLatte brownimm ya kusura bakmayın ben cevabınızı görmedim. Nerede oturuyorsunuz ? Ona göre irtibat kurmaya calisalim
Glrmila BuzluLatte amaaann işte nereye denk gelirse yazmışım 😅 nasip kismet ihtiyaci olan alici olan zaten buluyor bizi🙈
BuzluLatte Glrmila başakşehirse çok uzak değil ben esenyurttayim. Ama kardeşim başakşehirde çalışıyor. O şekilde ulaştırma imkanım var. Ciddi alıcı iseniz