Hullusss Kaç gundur haberler verip duruyor . Bu nasıl bir griptir .nasıl bir virüsmüş . :( psikolejim bozuldu durmadan ateşini ölçüyorum kızımın. Anneler ateş deyip geçmeyin. Grip salgını fena . Allah bütün evlatlarımıZı korusun. Amin
Merve Hullusss allah korusun tüm yavruları. Bizde beylikdüzündeyiz. Sizden görünce yazdım internetten okudum. Allah sabırlar versin ailelerine. Ah melek kuzularım
Hullusss Merve amin bende beylikdüzündeyim. Vefat eden yavru biri arkadaşımın komşusu çıktı. Tanımadan çok üzüldüm. Dunde beylikdüzü annelerinde instagramda vefat eden kuzunun annesi yorum yapmış. Üzüldüm baya. İnflenzemıdır nedir kalbe vurdu yazmış :(
Hsrtkc Ben normalde istanbulda yaşıyorum annemin yanına geldim samsuna burda da bugun genç bir çoçuk gripten vefat etmiş 😭 allahım sen koru evlatlarımızı 🙏🙏
Hullusss Hsrtkc amin cnm postu çok üzülerek açtım. Deminden beri düşmeyen ateş , ne yapabilirim gibi şeyler okudum. Doktora götürmeyi ihmal etmeyelim. Grip deyim geçmeyelim. :(
Zeymir Nasil yani benim kizimda o virusu kapti ilac kullandik doktor iyi dedi cumaya kadar kullan yeterli dedi. Korktum simdi.
Hullusss Zeymir Cnm haberlere bak bir. Bende tam anlamadım. Birini götürmüşler hastaneye tedavşye başlanmış. İlaç alıyormış. Ertesi gün vefat etmiş. Allah korusun evlatlarımızı
Hullusss Hsrtkc benim kızım iyi cnm çok şükür . Ben burda okuduklarımı söyldim. Anneler yazmış hep düşmeyen ateş ne yapabilirim diye. O yuzden açtım postu. Doktor kontrolünü ihmal etmeyelim
Zeymir Hullusss amiinnnn benim kizimda pazar gununden beri ialc aliyor doktor gecmis dedi atesi falan yok yine de cumaya ksdar devam et dedi ilaca. Baktim habere ama detay yok pek fazla