deletedmom555 Defneaselimm 4 ay 20 günlüğüz alt damak şiş bembeyaz diş yerleri belli olmuş gecen hafta 3 gün diş yüzünden huysuz ve ateşliydi bakalım ne zaman gelicek ☹️
melike0411 Bebekten bebeğe fark eder 6 ay 15 günlüğüz 1 hafta önce alt iki diş patladı yavaş yavaş uzuyor 😊
Defneaselimm Huysuzlanma agrilari falan oluyomu peki ya ben cok korkuyorum dis döneminden çevremden hiç iyi şeyler duymuyorum kehribar kolyenin faydası oluyomudur acaba bu dönemde
Defneaselimm Huysuzlanma agrilari falan oluyomu peki ya ben cok korkuyorum dis döneminden çevremden hiç iyi şeyler duymuyorum kehribar kolyenin faydası oluyomudur acaba bu dönemde
Jelibon88 Olmazmii valla kaç gecedir diş sancisi çekiyoruz sayamadim artik 6 aylik oğlum alt ikisi çikti uzadi oh demeden yandakilerde geliyorr peş peşe artik yaşina kadar bize durmak yok
Defneaselimm O kolyenin iyi duyduğunu duydum ama iste herkesde aynı etkiyi eder mi bilmiyorum bide güvenilir yer bulmak lazım
Kbradmrdg deletedmom555 5 ay 23 günlüğüz 2 aydır salya eşliğinde huzursuzluklarımız devam ediyor ama hala geldiği yok sanırım 6. Ayda karşılıcaz gibi ☺️
Asceyay Defneaselimm Bizim de 5 ay 25 günlükken ilk dişimiz çıktı şükür şuan 2. İnci incimizde yolda 6 ay 10 günlüğüz🤩