MinikCilek canım benim oğlumun pipisinin üzerinde çişinin çok asitli olmasına bağlı olarak 6aydır gdçmeyen pişiği var. bildiğin ciğer gibi. o kadar çok şey denedim ki zeytinyağı sür dediler sürdüm çiğ sürme ısıt soğut öyle sür dediler yaptım olmadı. hametan, sudocrem, penaten, arko klasik, arko zeytinyağlı krem, uni, chicco, bebek yağı..... aklına piyasadaki ne kadar pişik kremi geldiyse kullandım geçmedi. olmadı iki kremi değişimli olarak karıştırdım sürdüm geçmedi. k. validem kil sür dedi son çare yeterki geçsin dedim denedim daha beter oldu. ıslak mendil kuklanmadım penye pezlerle tahriş etöedem tampon yapar gibi sildim olmadı her altını açtığımda yıkadım fön makinasıyla kuruttum 4defa bez markasını değiştieçrdim yeterki elimde kalsında geçsin dedim olmadı olmadı. bu arada sürekli doktordayım, aynı sebepten yüz defa gittim nerdeyse. adını bile bilmediğim bir sürü krem kullandım artık sinirlerim bozuldu araştırdım bi kaç krem kafama yattı eczaneye gittim travazolla mustelanın pişik kremini verdi her alt açmada karıştır sür ama geçince travazolu sürme mustelaya devam et bide canbebe bebek besine geç dedi. inanır mısın dediklerini yaptım ertesi gün yüzde 60 azalmıştı pişik. 4gündür uyguluyorum ciğer gibi olan pişik hafif kahverengi oldu. hergün o görüntüyü görüp kahrolacağına kullan gitsin çünkü bir süre sonra sinirlerini bozuyor o görüntü. hem yaşantımızda olan zararlı şeyleri düşününce masum kalıyo o krem. bende istemedim kullanmam diyodum kortizon falan filan ama artık içim çok rahat şükürker olsun. bi kaç güne geçiriyo hem biz başka kre le karıştırdığımız için direk tenine sadece kortizonda vermemiş oluyoruz sende bi danış bu şekilde yap istersen. minnoşuna ve sana sağlıklı mutlu günler dilerim inşallah tavsiyem işe yarar 💜