nur05n Kızlar odam çok küçük 9 aylık bebeğim yatak odamda yere yatırmak istiyorum ama aşırı dönüp kendini atıyor yastık koyduğumdada kaydırıyor üstünden çıkıyor kafasını duvara dolaba vurabilir siz neler yapıyosunuz ben artık kafayı yicem yüksek bişey lazım oyun alanına baktım her akşam açıyim her sabah kaldırıyim diye ama onlarda büyük ve tek modelde katlanan var
Deletedmom_115 nur05n biz yere iki döşek attık yerde uyuyoruz ben eşim bebek, yatakta olmuyor gerçekten dönüyor sürükleniyor felan ama yere geçtiğimizden beri çok rahatız
adaatuna nur05n gündüz ve ilk gece uykularını kendi yatağında yapıyor, gece 2-3 gibi uyanıyor yanımıza alıyoru ortamızda uyuyor. Ama beşiği de yanımızda duruyor rahat edemezse beşiğine koyuyoruz. Kızım 9 aylık
Ceys nur05n Oyun parkları var ya kapalı ben ondan almıştım içinde dursun oynasın aklım kalmasın diye sizin dediginiz gibi çok dönüyordu ve başını kaldırıp bir an da yere atıyordu artık dolaba yatağa nereye gelirse vuruyordu. Oyun parkının içine döşek koydum yatak yaptım bizim yatagin yanına koydum orda yatıyor artık düştü kalktı gitti derdi yok.
nur05n Deletedmom_115 ben yerde uyuyamıyorum huylanıyorum bebeğimi yatırcam ama onuda nasıl yatırıcam bilmiyorum gerçekten kenarlara bi çözüm bulamıyorum
yunusbusraa Yün yastığınız varsa eğer onlar daha sağlam duruyor yanlarda biz öyle yapıyoruz odasını ayırmak istemiştik ama uyku halinde bile çok hareketli olduğu için odasının ortasına döşek koyduk yanlara da yün yastıklar süper oldu,
nur05n Deletedmom_115 bide bebeğim sallanarak yatıyor ben onu unutmuşum yer yatağı da bana çözüm olamıyor artık çok doldum düşünmekten odam çok küçük
nur05n yunusbusraa bide bebeğim sallanarak yatıyor ben onu unutmuşum yer yatağı da bana çözüm olamıyor artık çok doldum düşünmekten odam çok küçük
yunusbusraa nur05n benimki de sallanarak uyuyor beşiği de tamamen reddetti yatırınca ayaklanıp kalkıyor asla sallatmıyor kendini, brn de battaniyeye koyup elimde sallıyorum sonra yer yatağına koyuyorum
nur05n Ceys evet oda aklıma geldi en azından her akşam kurup her sabah kaldırırım yoksa odam çok küçük öyle bırakamam ama bebeğim sallanarak uyuyor bazen saatlerce sallıyorum yer yatağı yaptığım sürece ayağımda o kadar sallıyamam anlıcağınız oda bana çözüm olmadı 🥹