Sapsikanne Merhaba. Bu hafta dört gün boşluğumuz var üç gün kalmak için bir yerlere gitmek istiyoruz. Aklıma gelen tek yer Altınoluk sizin önerileriniz var mı diye sormak istedim şimdiden teşekkürler 🌸
Sapsikanne tammozom gittiğimize değsin istiyorum malum çocukla yol zor zaman kısıtlı her yer de ateş pahası burnumuzdan gelmesin 5-6 gün olsa didime giderim orayı çok seviyorum ama üç gün için yok uzak geliyor
tammozom Sapsikanne İstanbul’dan evet uzun mesafe ben canakkaleyi gize alamadım 4 saat olmasına rağmen ama sizinki duruyorsa tabi gidersiniz
Sapsikanne tammozom durmuyor işte sorun orada iki buçuk yaşında düz duvara tırmanan bir oğlum var valla bak şu saat oldu sabah 7 de kalkıp işe gideceğim günün sinirinden yorgunluğundan uyuyamadım daha
Meltemmss Valla ben 3 günlüğüne 6 aylık bebemle kocaeliden bodruma gittim geldim. Nereye istersen git bacım 🤣
Sapsikanne Meltemmss 6 aylık bebek nereye koysan orada durur benimki iki buçuk yaşında düz duvara tırmanıyor 🫠
Sapsikanne Meltemmss geçen hafta kayınca anjiyo oldu dün akşam da pikniğe gidecektik onu da aldık hava alsın diye benimki o kadar hareketli ki kayınvalidem de evhamlı panik bir kadındır dedim kadını daha beter hasta edeceğiz getirmese miydik acaba 🤣🤣