mommier 2 gündür nefes bile aldırmayan ağrı yaşıyorum bebeğim 5 aylık acaba taşımaktan mıdır spinal sezeryanla ilgisi varmıdır? doktor şimdilik kas gevşetici verdi gevşediği yok hiçbişeyin böyle bi durum yaşayan varmı
Rbia mommier sürekli kucakta olmalarından kaynaklı bence benimde aynı bazen çok şiddetli ağrıyor 7.5 aylık kızım hiç geçmiyor her gün ağrıyla uyanıyorum
Prensess_annesii mommier bende aynı durumdayım. Bebeğim 5 aylık kucağa alıştı. Bütün gün kucağımda ya emiyor ya geziyor öğlenleri yarım saat anca uyuyor. Kalıcı sırt ağrısı oldu heralde hiç geçmiyor gece ağrıdan uyuyamıyorum yatakta donemiyorum. Daha ilk çocuğum bu haldeyim. Akşam eşim işten gelsin diye dört gözle camda kapıda bekliyorum resmen
Deniz_kum mommier gebeliğe bağlı geçici osteoporoz olabilir bir araştır istersen doktora git kemik ölçümü iste d vitamini takviyesi ve calsiyum desteği al bende öyle oldu
mommier Rbia yaşam kalitem düştü çocugumu kaldırırken kırk takla atıyorum yaşlılar gibi ay ay ay diye sakat kaldık galiba
Rbia mommier ben ağrı kesici krem kullanıyorum ama Bi süre sonra etkisi gidiyor kesinlikle yaşam kalitesi düşüyor çok kötü uyanıyorum sabah bütün gün kötü geçiyor
Nekwam mommier ceyranda kalmis olabilirsin ben de ilkte oyle olmuştum canim yanlış harekeet fln yapmissindir deli bi agri bilirim. Çocuğu yatagindan alirken fln daha dikkatli ol mesela
kubrafg Ben de yaşıyorum doğumdan beri o sıkıntıyı.. özellikle yorulduğum günlerde beraber bir ağrı çekiyorum birkac saat dinlenince geçiyor