Hosgeldimbenanne Kızlar doktor bu ilacı önerdi bize bebeğim kakasını yapamıyor ve çok huzursuz yapamadığı için. İlacın üstünde 6 aydan büyük bebekler için diyor benim minnoş kızım 2 aylık daha 🤷🏻♀️
crybaby Hosgeldimbenanne ilacı bilmiyorum ama benim kızım da 50 günlük kaka yapamıyor sizin ki max kaç gün yapmıyordu
Gizmokzilla Hosgeldimbenanne anne sütü mü alıyor ve en çok kaç gün kala yapamadı? Benim oğlum sadece anne sütü alıyordu ve 10 güne kadar yapmaması normal ki benim oğlum da cidden 10 günde 1 kere kaka yapardı. O dönemlerde normal. Mama kullanıyorsa bile 5 gün normal. Eğer bu günlerin altındaysa kaka yapışı boşuna ilaç vermeyin probiyotikle destekleyebilirsiniz 🌸
Gzide32 Hosgeldimbenanne ben bebeğim küçükken o kadar küçük değildi tabi ama 5 6 aylıkken kaka probleminde zeytin yağı içirdim 1 çay kaşığı ve poposuna şırınga ile 1 2 şırınga dolusu zeytin yağı sıktım ilk başta korkup yarım şırınga sıkmıştım bacak karın ve ayak altına masaj yaptım
Hosgeldimbenanne crybaby benimki hergün kaka yapıypr nerdeyse max 2 3 kere yapıyor ama gece saat 1 den sonra 1 çay kaşığı kadar yapıyor belli ki o kakanın devamı var o yüzden veriyorum ben çünkü çok huzursuz oluyor uyumuyor kıvranıyor ama kakasını yapınca rahatlıyor
Hosgeldimbenanne Gizmokzilla meme mama aliyor ama şöyle bişey var kakasını yapmasın tamam ama benimki 1 kere bile kakasını yapınca gece başlıyor kıvranmaya ben bakıyorum bezine 1 çay kaşığı kadar yapmış tamam diyorum kakası var o yüzden bu huzursuzluk rahatsızlık o kakasını yapınca rahatlayıp uyuyor
crybaby Hosgeldimbenanne anladım benimki bir haftadır yapmıyor doktor 10 güne kadar normal dedi de o yüzden sordum size
crybaby Hosgeldimbenanne kakadan değilde gazdan çok huzursuz gaz çıkarınca rahatlıyor ağlamayı kesiyor
meltemuysal Hosgeldimbenanne benim bebeğim 2 gün yapamamıştı ben kendime stres etmiştim valla devletin yazdığı metsil varya ondan verdim yarım saat içinde bir yaptı içinde nasıl biriktiyse taştı bide biogaia veriyorum ara ara