alihamzahlas Kırkımız doldu ama hala kanamam devam ediyor. Böyle uzun süren var mı? Normal midir hanımlar
birmucize1 alihamzahlas 32. Gundeyim benimde hala oyle geliyor cokda degil damla damla gunde ½ defa geliyor diyebilirim acaba ne zaman biter ya cok skildim sicakda pedle
PawNorth alihamzahlas tam 60 gün az da olsa kanamam devam etti ve tam 61. gün regl oldum regl bitince kesildi :) o kadar zaman ped takınca artık pişik oldum ve aylarca sürdü tavsiyem lütfen pişik kremi kullanın :))))
Zeliff alihamzahlas ara ara kesilmelerle birlikte 53 gün sürmüştü benim. Ağrınız vs varsa doktora görünün ama normalse bir süre daha bekleyin. Birde 40 sonrası adet düzeni hemen başlayabiliyor belki o durumdasınızdır. Benim regl döngüm 6 ay sonra başlamıştı.
alihamzahlas vaveyla__ ay iyi ya ben demir ilacı da kullanıyorum da dedim kanım da bir anormallik mi var acaba
alihamzahlas birmucize1 evet bende öyle valla. Damla damla azar azar geliyor. Ben evdeyken ped takmıyorum çamaşırımı sürekli değişiyorum. Sende öyle yapabilirsin
tosbiksmoms alihamzahlas 2. Dogumumdan sonra hergun olmamamakla beraber 53 gün sürdü. Ama ilk dogumumda 17 gün sonra temizlenmistim.