denizalismom Mrb hanımlar bebeğim 4 ay 10 günlük bugün iki kez köpüklü kaka yaptı. Daha önce başına gelen varmı ? Neyden olabilir? Doktora götürsem mi ?
nnoktaa denizalismom minnoşum bu ara süt ve süt ürünleri tüketme bi takip et. Laktoz hassasiyeti olabilir. Baktın devam ediyor o zaman bi doktora götür bal kuşumu 🥰
ahsen57 Usutmus olablrmi ya da acaba ceyranda kalmış olablrmi benim kızım geçen hfta öyleydi acillik olduk lavma sonrası aynı dediginiz gbi yaptı ve rahatladı soğuğu atti
filizmom denizalismom bizde de zaman zaman köpüklü oluyor kaka özellikle dün bugün. Siz buldunuz mu sebebini acaba
Oglusum26 denizalismom ben bu nedenden dolayı doktora gittim bana gayet normal dedj benin oğlum 3 buçuk aylik sürekli köpüklü oluyordu Bi ara eğer sariysa rengi normal dedi
denizalismom filizmom bi yerde okumuştum anne karbonhidrat çok tüketince de oluyormuş ama normal bi durum yani . Korkmanıza gerek yok 🥰
filizmom denizalismom anne full karbonhidrat 😅 gazlı olunca da olurmuş. Bi kaç kez oldu bakalım devam ederse doktora da sorayım.