sevalg Merhabalar. Bebeğim 4 ay 10günlük. Uykular aşırı Düzensiz ve kısa. Bazen 30dk dan sonra tekrar dalıyor bazen uyumuyor. 4-5 aylık bebisler kac kez uyumalı günde. Sizin uyku düzeniniz nasıl, günde kaç saat uyuyor, akşam uykusu sabah kalkış kacta?
piyanistbanabirak sevalg aynı benim bebegimde 4 ay 10 günlük maalesef uyumuyorlar daha gündüz 11.dk olmadı meraklı oldukları için keşfetmek istiyorlar uyumuyorlar maalesef gece de 11.12 de uyuyor
Annesi23 sevalg bebeğim 5 aylık sabah 6 da kalkıyo 7 gibi bi saat daha uyuyo sonra güne başlıyoruz 10 da ilk uyku 40 dk sonra 13 de öğlen uykusu bunda da yarım saatte bi uyanıyo ama uyandıkca tekrar uyutuyorm iki saate tamamlamaya çalışıyorum 5 gibi de kısa yarım saat şekerleme yapıyo bu kadar gece 20.30 da uykuya geçiyo sabaha kadar 2 defa emmeye kalkıyo genelde. Saatlerine çok dikkat ediyorum düzeni bozulursa toparlamak çok zor oluyo
brvnkr Benim bebegım bugün 4 aylık oldu kaç gündür hiç uyuyamıyor en fazla 20 dkk bugün sadece bı defa uyumuş
arensinem Benim bebeğimde tam 4 aylık. Gündüz uykusu hiç yok neredeyse ama doğduğundan beri yok. Akşamları 20.30-21.30 en geç uyurdu. Artık 24.00-01.00 saatlerinde uyuyor gece üç saatte bir uyanıyor. Sabah 7 de gözleri açıyor bir daha doğru dürüst uyumuyor. Memede uyuyor yatırınca kalkıyor.
sevalg arensinem oğlum 3 aya kadar memede ya da besiginde hafif sallayarak uyurdu. Şimdi nasıl uyutacağımı şaştım. Bazen yine memede uyuyor ama nadiren. Her yolu deniyorum. Yarım saate bir uyanıyor başında bekliyorum geri uyutabilmek için uyumazsa huysuz oluyor. Bu yüzden bende dinlenemiyorum.
sevalg arensinem gecede surekli uyanıyor 3 saat yine iyi. Sabah belli olmuyor saati 05.30 07.00 arasi genelde nadiren 07.30
sevalg piyanistbanabirak huysuz olmasa huzurlu olsa uyumasın elbet uyuyacak derim ama ağlıyor sinirleniyor
sevalg Annesi23 çok şanslısınız bebeğinizin düzenini de güzel oturtmussunuz. Bende çok denedim ama olmuyor maalesef. Çok güzel bir düzen belirledim ilk gün süper oldu. İkinci gün uykular yine yarım saate düştü uyumadi ne yaptıysam. Düzen oturtamiyoruz
arensinem sevalg aynı durumları yaşıyoruz sanırım diş problemlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum araştırmalarıma göre
sevalg arensinem 4 ay 25 gün. Dün ilk dişi patladı minicik bir ucu var. Uykular iyice bozulmuştu gece kaç kere uyandığımı sayamıyordum. Dün nispeten iyiydi 1bucuk 2 saate bir uyandı. Gündüz uykular hala 30-40 dk. Gündüz güzel uyursa gece uykusu bi tık daha iyi oluyor.