Feyekum İlk cocugum hareketli hiç söz dinlemiyor ve hamileyim seneye 1. Sınıf olacak kardeşi olduğunda ins oturur uslanir doye umuyorum.aizde durumlar ne
helenbebek Feyekum Feyekum bacım birini yollarsın okula diğerini büyütürsün işte ne güzel dert etme beş altı ay arayla hamile kalanlar napsın
Ardenaden Feyekum malesef oyle.olmuyor kardea oldgnda kizm.okdr parnakla ogsteriekn bi cocukken zivanadn cikti yani suan biraz daha iyi eskiye donuyor gbi ama yine eskisi olamadik
coraplarheptek Feyekum ilk oğlum o kadar sessiz sakin ve ılımlı bir çocuk ki 3 yaşında şuan bir kere zorlanmadım ikinci oldu büyük oğlum harika bir abi oldu ama kardeside ilımlı olur sandk 5 aydır hayattan bezdik şans işi 🥴
Offfff Deletedmom_115 vallahi perisan etti beni bugün bile oturup ağladım. Erkek çocuğu gibi asla dur durak bilmez kardeşine karışır. Gizli gizki bseyler karistirir
Feyekum helenbebek öğlen gidip akşam gelecek saati iyide yine de tedirginim bebeden çok çocuğu düşünüyorum napacak acaba daha beter olurmu ki diye
Feyekum coraplarheptek benimkinin de bebekligu çok iyidi sonradan hareketlendi bakalım.bu nasıl olacak 🥺