Asumanttt Sorum başlıkta. Kızım 13 aylık emziriyorum doğum kontrol hapı içtikten sonra emzirmeye devam edebilir miyim acil.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Asumanttt Şeyi merak ettim ; Hani Emzirenler için de doğum kontrol hapları oluyor ya onları neden kullanmıyorsunuz? Bebeğinizi neden sütten mahrum ediyorsunuz?
Asumanttt Nacafa ya gerçekten mi yıkıldım mama kabul etmiyor ki napacağım. İçmiş bulundum kendimi mi kusturayım çok kötü oldum şuan
beyzzsenturkk_ Asumanttt kana karıştı bir kere kusmanız doğru olmaz ella cok güclü bir hap 1 hafta sürüyor etkisi
Nacafa Asumanttt yani yeni bir bebek daha zordur bence. Bir hafta süresi olduğu içindeki prospektüsünde yazıyor
Asumanttt beyzzsenturkk_ çabaladım ama yapamadım zaten bir haftayı nasıl geçireceğim bebeğim meme emmeden uyumuyor bile yıkıldım ya
beyzzsenturkk_ Asumanttt bi hastaneye gidin bence bilgi alın olmadı mama başlayın sağsanız bile sütünüze geçmiştir emzirirseniz bebeginize dokunabilir etkileyebilir cunku
Asumanttt beyzzsenturkk_ hastaneye gittik doktor bebeğiniz 13 aylık olduğu için emzirebilirsinis sorun yok dedi 3 ayrı doktora sorduk.. emziritorum artık dayanamadım offf @Nacafa
Arasefemom Benim doktorum 24 saat dedi emzirme için. 24 saat emzirme , o süreçte sütlerini sağıp at , sonra emzirebilirsin demişti.
Asumanttt NeclaLeylaCeydaOhnealaneala normalde korunuyoruz aksi oluşan bir durum yüzünden ertesi günü hapı kullanmak zorunda kaldım. Ama doktorumuz 1 yaşını geçtiği için emzirebilirsin sorun yok dedi o yüzden emziriyorum 🌸
aselseyda Asumanttt merhaba 6 aylık bebek içinde 24 saat yeterli olur mu acaba doktorunuz başka bir şey söyledi mi