Feride10 Serapservet canım galiba dönmeye engel😄 benim oğlumda çok hareketli bi bebek ama dönemiyor. Dötü geri çekiyor galiba😂 bi türlü kaldıramıyor dötünü. Dönmesi için sabırsızlıkla bekliyorum
Baharbicen Serapservet o biraz üsenmeyle alakali ya benimde 5 aylik oglum altini degistirirken mutlu oluyor ayaklarini kaldirip yan donuyor ama diger turlu oyuncak gosteriyorum renkli seyler kafayi donduruyor kendisi donmuyor hic 😀 cani isteyince doner canim bu arada kac kilo bebisiniz
Serapservet Baharbicen maşallah 🥰 benimki de öyle baya haraketli de bazan harket ediyor ediyor kucağıma alıyorum nefes nefese yavrum o kadar harkete bi yan dönmüyor ben yardim edince hevesleniyor ama kendi dönmeye hiç niyeti yok gibi 🤭
ma9419 Serapservet 4 ay 27 günlük 10 gün önce 7500 gramdı bi haftadır da dönüyo. Kendi çabasıyla alakalı fiziksel hareketler. Zamanı geldiğinde dönecektir her bebek farklı 😇
Serapservet ma9419 Aynen amacım kıyas yapmak degil zaten ama kilolu olupta dönen var mı diye merak ettim 🤗
Gari_de_Gari Serapservet evet ilk bebek mi ??öyle oluyor hep hemen dönsün ,emeklesin ne zaman yürüyecek falan öyle olur 😊😊ikinci de de hep bebek kalıcakmış hiç büyümeyecekmiş gibi oluyor hoop bi bakıyorsun günden güne hareketleniyor
Acemianne22 Serapservet bizimki 4. Ayında 6 kiloydu şimdi 7 kilo olmuştur döne döne evin içinde geziyor resmen 😂 5. Ayına 1 hafta kaldı şimdide ayağını ağzına sokmaya ve kahkaha atmaya başladı
Serapservet Acemianne22 benim ki 1aylikken 6 kiloydu 🙈 kiloyla alkali ola bilir diye düşünüyorum bende bakalım
ybk2019 Acemianne22 aynen öyle valla yuvarlana yuvarlana gidiyor 25 in de girecek 5. Ayına tek bırakamiyorum yine de korkuyorum yaaa kafasını çarpar diye 🤦 koltugunn altina girecek