Babyyyyyy Kızlar eşim diyor YouTube bişi çekip paylasalm Sen evdesin En azından Bisiler yapar paylaşırsın diyor para kazanırız Braz Sıkıstik ben calisiyorm fln diyor Sizce Yapmalimiyim veya yaparsam napmaliyim ne gibi videolar cekmeliyim Örneğin yeni dogum yaptm ve 2 çocuk annesiyim tecrübelerimi paylasmaliyim yoksa farklı seylermi fikir verirmisiniz
Ardenaden Babyyyyyy youbeda kizimin short vdrlrini atiyorum izlme vr 500 kisiyi gecemedik düşün tiktokta bile donmus vidrolrmz ama takipci glmiyr.yakipci kasmk istyrsanz youtbe kaoslu bseylr ypmniz lazm.kocamla nedn tartistk ayrildk tasiniyrz gni seyler
Deletedmom_182 Babyyyyyy instagramdan başlayın çocuğunuzla yaptığınız aktiviteleri oyunları paylaşabilirsiniz çocuklarınızın yaşı nedir bilmiyorum ama birlikte mutfakta tatlı yemek yaparken reels yapabilirsiniz yükselirseniz öyle YouTube deneyin bence çok zor çünkü
kahvekolik_ Bence instagramdan baslayin. Youtube eskisi kadar pek izlenmiyor. Sevdiginiz islere bagli. Tarif videosu, gunluk vlog, giyim onerisi vsvs gibi icerikler uretebilirsiniz. Hergun aktif olmaniz lazim yoksa izlenim cok az olur.