HE-SEN-COK-BILIYON Kızlar bebeğiyle giden var mı bebek bile olsa kimlikte fotoğraf isteniyormuş diye bir yazı okudum doğru mu acaba
hunilimomy HE-SEN-COK-BILIYON bebek kimliginde foto olmalı anne ve baba yaninda olmalı eger ebeveynlerden biri olmayacaksa izin belgesi de olmasi gerekiyor
HE-SEN-COK-BILIYON Senaaydin Bebegimm1 Kuzularinanasi ay bebeğe nasıl koydurtcaz fotoğraf hemen büyüyor tipleri değişiyor zaten🥲
HE-SEN-COK-BILIYON hunilimomy ay öyleyse iyi ben eşimle gideceğim de o kadar yol gidip geri dönmek istemiyorum çünkü kimlik yüzünden kesin bilgi dimi anne bana birlikte giriş yapabiliriz fotoğrafsız bir şekilde
Kuzularinanasi HE-SEN-COK-BILIYON valla konulmasi lazim yapcak bisey yok.sonucta her seyahatta degismesi de istenmiyor ama kimlikte sart Biz 1 yasinda gttik yani bebekte olsa isteniyor .ben kimligi 1 hafta icinde geldi basvuru yapcaksaniz.foto cekinip goturun bikac gune geliyr yeni kimlik
Bebegimm1 HE-SEN-COK-BILIYON ne kadR sürede değiştirilir bilmiyorm ama atıyorum 1 aylık bebekle 1sene sonra o fotoyla gitmek olmaz bence
Kuzularinanasi HE-SEN-COK-BILIYON tum kimlikler yeni tip ve fotografli olmasi sart.yurtdisinda hep bakiliyor.giris yapamazsiniz yoksa.bebek de olsa bakiliyor foto varmi diye
HE-SEN-COK-BILIYON Kuzularinanasi Kuzularinanasi Bebegimm1 tekbasimabakiyorum hunilimomy sağolun kızlar iyiki araştırmışım sap gibi kalacaktık yoksa😂 fotoğraflamadan gitmeyelim
Usnac1995 Kuzularinanasi Peki pasaportu olan bir bebeğe gerekli mi bilginiz var mı. Biz pasaport isteyen bir ülkeye gidicez ama kimlikte fotoğraf yok, sorun olurmj ki
Kuzularinanasi Bebegimm1 onemli olan foto olmasi guncel olmasi sart degil diye biliyorum.sonucta her sene de degisilmez foto icin kimlik.
Bebegimm1 Kuzularinanasi her sene derken yeni doğdugu zamanla 1 yaşındaki zaman çok değişir. ama atıyorum 2 3 yaşından sonra yüz hattı oturdugu için değişime gerek kalmayabilir
Kuzularinanasi Bebegimm1 valla 1 yasinda koydurdum.simdi 2 veya 3 yasinda bi yere gtsem yeni foto lazim demezlerki.oyle bi sart yok
dilaraelm Sena3434 biz bir iki ay evvel Tiflis’e girdik kimliğinde fotoğraf olması zorunlu. Pasaportu varsa kimliğe gerek yok. Pasaport memurları da bebeklere karşı ekstra anlayışlılar
HE-SEN-COK-BILIYON Sena3434 malesef gidemedim oğlum Trabzonda rahatsızlandı eve dönmek zorunda kaldık 🥲
dilaraelm Usnac1995 pasaport kimlik yerine geçiyor zaten, o yüzden ayrıca kimlikte fotoğrafa ihtiyacınız yok.