brownimm Kuzenimin oğlu 4 aylık. Vücudunda beyaz beyaz nokta şeklinde lekeler çıktı ve gittikçe çoğalıyor. Bu durumu yaşayan var mı ne olduğunu biliyo musunuz acaba yazar mısınız lütfen 🌸 fotoğraf eklemeyi beceremedim ya tarif ederseniz eklim
imaddesi brownimm https://mutluresim.com/ bu linke görseli yükleyin, çıkan bağlantıyı kopyalayın buraya yapıştırın
Themom_ brownimm Vitiligo önce kendi doktorunuz görmeli sonrasında cildiyeye yönlendirir mavi ışık ile bakılması gerekir
tugbatosun Bu bi hastalık canım Vitiligo diye geçiyor bi araştırın isterseniz benimde yanımda çalışan birinde vardı çözümü yok demişti ama yine de araştırmak da fayda var
aa80534_ @brownimm bebeğiniz çok terleyen bir bebek mi ? Benim bebeğimin de kafasının yanlarında kulaklarının arkasından fln vardı ama bu kadar belirgin ve fazla değildi cildiyeye götürdük çok terleyen bebeklerde bu tür şeylerin olabildiğini korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi krem ve şampuan yazdı kullanıyoruz ama şimdilik ben bir azalma göremedim
brownimm aa80534_ geçmiş olsun bence azalmadiysa siz de başka bir doktora daha götürün mutlaka. Çünkü bizim bebekten emar falan bile istediler. Kardiyolojiye de gönderdiler