Deletedmom_216 Kizlar oglum 2 ay 22 gunluk, emziriyorum. Hamama gitmem de sakinca var mi sauna jakuzi havuz vs
MoonCrystal Deletedmom_216 bence yok ama bu sıcakta napacaksin ki amannn Allah im isimleri bile beni şuan yaktı 😱
nnoktaa Deletedmom_216 bu sıcakta hamam mı? Okurken terledim 😂 sorunun cevabına gelince bilmiyorum. Sadece rahatsızlık verebilir diye düşünüyorum
Deletedmom_216 MoonCrystal ya aslinda sirf havuza girmek icin istiyorum rahat sekilde bikini ole girmek istiyorum denize de gidemiyorum esim hel calisiyo o yizden askinda hazir gitmisken jakuziye de girerim diye dusundum kese de istiyorum ama emzirdiig icin sorun olur mu bilemedim
Deletedmom_216 nnoktaa iste aslinda amacim havuza girmek denize gidemedigmiz icin anca esim askan evde oluyo cocugu ona birakio gitmeyi dusunuyorum
MoonCrystal Deletedmom_216 zararı olmazda bu sıcakta bence gitme yani havuza gir digerlerini kullanma yıkan çık tavsiyem baygınlık geçirirsin Allah korusun 😁
Deletedmom_216 MoonCrystal yok yok sadece habuz iicn gidiyorum canim digerleri zaten bu sicak onlarim ueriem etki ediyo 😂😂
Deletedmom_216 basakhanim34 sadece havuza giricem canim asil gitme amacim o denize esimin isinden dolayi gidemiuoruz hep calisiyo anca aksam evde oluyo e aksam da gidemiyorum bende rahatlayip serinlemek icin gitmek istiyorum