Ballilokmam11 Merhaba kizim bugün itibariyle 1 yasina girdi bugüne kadar hep tuzsuz yedi o yuzden merak ediyorum bebisleriniz ne zaman tuzla tanistilar acaba
Damlanurrr Ballilokmam11 1 yaştan sonra baharatlarla tuzla tanışabilir bebekler ölçüsünü bildikten sonra sorun olmaz demişti doktorumuz
mematiii Ballilokmam11 baharat tuz kattım ama tuzu çok az 1milim mi ne olması lazımmış doktor demişti
barlasbuse Ballilokmam11 1 yaşından sonra cok cok az kullanmya basladım.2 bucuk yasındayız hala daha cok az kullanıyoruz yumurtasını vs tuzsuz yer corbalarına cokaz varla yok arası koyarım
Ballilokmam11 Damlanurrr teşekkür ederim ben genelde tuzu çok arayan biri değilim zaten o oran olabilir o zaman Iremylcnkya07
Iremylcnkya07 Ballilokmam11 tabi çok hafif katabilirsin ben çoğu zaman katmadım hatta ama artık anlıyor o yüzden biraz katıyorum nane kekik tarçın tuz kullanıyorum ben baharat olarak şuan
Ballilokmam11 mematiii barlasbuse Iremylcnkya07 çok teşekkür ederim hanimlar ara ara hafif tuzlu veririm o zaman hemen vermeme gerek yok