eda_28 Bebeğinize ne zaman inek sütü vermeye başladınız oğlum emmiyor gece 2 kere mama içiyor 11 aylık şuan mama yerine inek sütü versem mi
Meri-Mel eda_28 20 aylık hiç vermedim alıştırmayi düşünmüyorum mamayı da 14-15 o ara bıraktı sanırım tam emin değilim kendi bıraktı hala emiyor fakat 🙂
Damlanurrr eda_28 inek sütü 2 yaşından önce onerilmiyor doktorlar tarafından benim oğlum da emmedi ama inek sütü hiç vermedim devam sütü kutu sütler vermedim mama içti kutu devam sütleri normal reyondaki sütler inek sütleri bebeklerin midesinin tolere edebileceği bir şey değilmiş ve bir çok yan etkisi de var bebekler üzerinde sizde bir bakın derim 2.5 yaşında hala inek sütü vermiyorum ben
Bebegimm1 eda_28 mama daha çok faydalı inek sütü kansızlık yapar ben 2 yaşa kadar mama verdim içseydi yine verirdim mamayu sonra ek gıda yedi tamamen
UykuyaHasrett eda_28 ay benimde oğlum 11 aylık emzirmeyi kestik ve sadece ek gıda besleniyor mama bile vermiyorum bu devam sütü veya mamalar emzirme olmadığında şart mı acaba
usenmedimyaptimbirvelet eda_28 pankek yaptığımda inek sütü oluyor sadece direkt hiç içirmedim 17 aylık