gozde02 İyi akşamlar anneler Yarın bebeğimin 4 ay aşıları var 2 tane çok yorum görüyorum çok sıkıntı çekenler hakkında 2.ay aşılarının devamı değil mi neden bu kadar sıkıntı çekiliyor acaba endişelendim açıkcası bi sıkıntı yaşar mıyız
Ikrazumra19 gozde02 bebekteb bebege degisir ama asilar agir evet sonrasinda huzurluksuz ates olabiliyor 1 gun sonra geciyor merak etmeyin yani ama 1 gun sknti cekiliyor elbette eger asidan sonra.atesi olursa calpol.verirsiniz rahatlar
_tospikannesi gozde02 aynen canım 2.ayda herhangı bı yan etki oldu mu ? Bızde sadece bıraz huysuzluk oldu o kadar. Korkma hıc
gozde02 Ikrazumra19 sağol canım haklısın bebekten bebeğe değişiyor tabi yan etkileri çok ağır falan denilince kafama takıldı
gozde02 _tospikannesi yok canım olmadı aynı dediğin gibi bi huysuzluk oldu geçti o kadar inşallah yine olmaz heralde bi sıkıntı
Dildeniz gozde02 bence takılmayın bunlara yaptırmak istiyorsanız yaptırın ama korkuyorsanız yaptırmayın bu sizin tercihiniz Ama takıp kötüyü çağırmayın
Smyrnaasimrani Bizim 2. Ay aşısında sadece tüm gün uyudu 4. Ay aşısından bahsedilince burda ben de korktum yan etkileri çok ağır filan diyorlar
gozde02 Smyrnaasimrani dimi aynen öyle bi kaç yorum okudum bende kafama takıldı bi sorayım dedim canım
Ikrazumra19 gozde02 yok canim en fazla huzurluk uykusuzluk ve birazda ates oluyor o kadar oda normal yani
gozde02 aramzamzam inşallah canım Allah yardımcımız olsun sinir oluyorum şu aşı günlerine ama olmadan da olmuyo işte
Symsym07 gozde02 biz bgn olduk aşıları yanında rota da olduk. Demir ilacı da başladık fakat tek sıkmtmız kaka da kırmızı pul biber gibi şeyler oldu. Rota dan da demir den de olabilecegini düşünyrm açıkcası. Bilen varsa yardımcı olabilir !
gozde02 Symsym07 ben rota yaptırdım canım 2 hafta önce kakasında bi değişiklik hiç olmadı bence o demir ilacından olabilir
Ayklz Ben bugün yaptırdım 4. Ay aşısını .2. ay aşısında hiç ateş ve huzursuzluk olmamıştı ama şimdi huzursuz biraz da ateş var ancak calpol verdim uyudu Allah'ın izniyle birşey olmaz.
gozde02 Ayklz yaa iyi bari uyumuş bebeğin canım inşallah sabaha bişeyi kalmaz bizde kolayca atlatırız