buglemss Ay kızlar oğlum 2 yaşında benim çok istiyorum salonuma ama bir türlü cesaret edemiyorum üzerine filan düşer diye ki çok yaramaz onu arkadan sabitlemek için filan bir şeyler yok mu ya var mı böyle kullanan fikri olan söyler misiniz rica etsem 🙏🏻 ☺️
gunesimm11 buglemss ay gecen instada rana diye bi influencerın ıkı yasındakı oğlu devirip kırmıştı Allahtan cocuga zarar gelmemişti sabitleme konusunda fikrim yok ama bence yapılabilir
agzimizintadikacmasin buglemss alma evine bebeğin küçük canım tehlikeli benden demesi biraz büyüsün anlasım bilsin en azından 7,8 yaşında filan olsun bence
Okuyanbiranne buglemss bebeklerimiz aynı yaşta yaşayaram öğreneceğiz 🤣bence ikinci düşünmüyorsanız seneye daha rahat olur diye düşünüyorum çünkü arkadaşımın evinde var ben ona asla gitmek istemiyorum sen gel bana diyorum şimdi onun kızı da sürünmeye başladı kaldırmayı düşünüyor
uykumvarasko buglemss Var o meşhur aynadan bende bebe ufakken bi heves almıştım şuan giyinme odasının kapısı kilitli ahhahsd anahtarıda saklı her üst değiştirmede hazine odasına girer gibi giriyoruz tavsiye etmem
mobesebesir buglemss salonda ayna fikri çok saçma geliyor bana. Ayrıca 2 yaş için çok riskli. Oğlum 3 yasinda ama en azından 2 sene daha cesaret edemem ben