sarfinazar 9 aylık bebeğim var.Ust iki dişinin arasında dudak bağı var. Dişleri çıkınca farkettim. Doktora goturecegim. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? Doktora goturen vs
Karmom sarfinazar benim bebeğimde de varmış üst dişlerimden sonra söyledi doktor. 15. Aya kadar takip edilecekmiş bi zararı olmadığonı takip edileceğini çok sorun olursa ortaokulda diş teli tedavisi göreceğini söyledi.
tosbiksmoms sarfinazar bende kizim da 7 buçuk aylikken farketmiştim üst 2 dişi çıkınca hemen cocuk cerrahisine götürdüm, doktor muayene etti ve kalın dudak bağı var kesilmesi gerek dedi ve ufak bir anestezi ile gün verilip kestiler dil bağı da vardı kizim da.
simseklivekalpli sarfinazar ben iki çocuğumu da götürdüm. Üçüncüde de var. Kesmedi doktorlar. Gerek görmedi. Lakin 6 yaş kizimda bariz pelteklik var. Şimdi götürsem bile durup kestirmeyecegi için öylece kaldi. Oğlum 1 yaşına gelmeden düştü dudak bağı koptu konuşması da gayet düzgün. 3 no için bir tahminim yok henüz 10 aylık
sarfinazar tosbiksmoms çocuk cerrahisine çocuk doktorları mi yonlendiriyor. Yoksa siz direk mi gittiniz?
fbetul4270 tosbiksmoms benim kızımda büyüyünce kesecez dedilerde anestezi lokal mi genel mi acaba ondan endişe ediyorum ben sizin nasıl oldu?
sarfinazar Karmom iki dişi ayrık duruyor. Konuşma açısından dudak bağı sıkıntı olur mu bilemedim. Ama dil bağı engelliyor onu biliyorum.
tosbiksmoms Karmom kızımın dişleri bayağı ayrikti ve kalın olduğu icin diş yapısını bozar dedi doktor birde diğer farkettigim durumu ise kaşıkla yemek verirken dudağı hiç kıpırdamıyordu genelde kasiktaki yemeğin birazını alabiliyordu.
sarfinazar simseklivekalpli götürün bence. Çünkü süt dişleri dökülünce kesiyirlarmis.İnstagramda bir doktorun yazısını okumuştum.
alyamoms_ simseklivekalpli kızımında bugün yırtıldı düştü doktora götürdünüz mü çok kanamadı götüreceğimde doktor öğleden eomra Gelicem dedi cevap verirseniz çok memnun olurum tedrginim
tosbiksmoms fbetul4270 genel anestezi idi ama 5 dk uyuttular kesildikten sonra hemen uyandı. bende çok endişeliydim 8-9 aylık bebek kaldırabilecek mi bilmem ne ama çok basit oldu.
simseklivekalpli sarfinazar yenileri geldi kızımın. Gelen dişler de yamuk zaten 8 yaşında tel takiliyormus 8i bekliyorum tel takılınca düzelir en azından.
simseklivekalpli alyamoms_ goturmedim hemen kuruyor zaten. Ek bişey de yapmıyorlar kendi kendine kaynıyor.