Azizbebek Oğlum 3 yaşını 3 ay oldu geceli bu okul açıldığı zamanda devlete götürmek istiyorum sizce küçük mü gotureniniz varmı çocuğunuz tuvaletini nasıl yapabildi klozetler var nasıl becerebildi acaba tedirginim biraz düşer mi diye 🙂
sarfinazar Azizbebek eğer sadece 3 yaş için ayrı sınıf varsa gönderin. Yoksa göndermeyin derim. Kızım 4 yaşta devlet anaokuluna sınıfta. Sınıf çoğunluk 5 yaştı. Ezildi biraz
canimanne06 Azizbebek 3 yaşında kendini tam ifade ediyorsa bez takmıyorsa birisi bişey yaptığı zaman size söyleyebiliyorsa gönderin
FerideDeniz Azizbebek 3 yaş 2 aylıkken başladı oğlum. Çok kolay adapte oldu. Tuvalet konusunda da yardımcı ablalar vardı. Hiç sorin yaşamadık şükür. 😍
nurcan1304 Azizbebek ablamda gönderdi 3 Yaşında her okul almıyordu galiba birde öğlene kadardı yas küçük diye altına falanda yaptığı oluyordu yardımcı oluyordu çalışanlar hiçbir sorun yaşamadı
Azizbebek sarfinazar sizin okuldaki klozetler büyük muydu üstüne sadece düşmesin diye apart gördüm ben nasıl yapabildi mi kızınız düşmedi değil mi nasıl aşılamak gerek acaba çocuğuma düşmeyi daha anlayamıyor
sarfinazar Azizbebek küçüktü klozetler. Kızım 4 yaşındaydı dediğim gibi çok zorlanmadı. Bir de goturdugunuz okul önemli. Stajyerler vardı onlar lavaboya vs kendileri götürüyordu.
Azizbebek FerideDeniz her devlette olması zorunlu dur degilmi bu ablalar ben hiç sormadım da 🙂 masallah size inşallah bizde hemen adapte oluruz 🥰
FerideDeniz Azizbebek bilmiyorum her yerde var mı. 36 ay itibariyle alıyor devlet ama. ❤️inşallah çabucak alışır sizin minik de.
Azizbebek sarfinazar anldm canım benim gördüğüm buyukdu ama bende gidip ogretcem oraya inşallah zorlanirsa da alırım zaten inşallah bizde öğreniriz alisiriz cabucak
Azizbebek nurcan1304 evet bazı okullar almıyor büyük yerlerde ozellikde bizim küçük ilçe pgrenci sayısı az o yüzden alıyorlarmış nisandan beri tuvaletini ogrettim onda sorun yok da dusermi yaparken ondan korkdum🙂