Nhrnhr Bes aylik kizimin sac diplerinde konaklar olusmus , ilk dogdugu zamanlardada olmustu mustela sampuan kullanarak ve islakken tarayarak azalmisti fakat simdi yine ciktilar , nasil gecer bunlar onerileriniz nedir ?
Omerasaf38 Nhrnhr zeytinyağı canım banyadan 10 dakika önce sür sonra tara erkeklerin ince tarağıyla banyo yaptır sonra da geviyor
Deletedmom110 Nhrnhr busradem501 sadece zeytinyağı sürüp 10 dk bekledim ve taradım. 3-4 defa sonunda bitti.
Kis123 Nhrnhr yorumlara baktım anca geçmiş verilen önerilerde benim söylediğim anında çözüm bilginiz olsun yukarıda açıkladım 💕
gchekobarlas busradem501 Nhrnhr Merhaba benim oğlumda 4 aylık çok şükür geçti konak sadece bebek vazelin ile duştan 10 dj önce iyice ovaladim vazelin hem saç çıkarıyor ve konağı yok ediyor kaşlarinada çıkmıştı onu da birgece de yok oldu geçmiş olsun deneyin vazelini iyice tarayın yikadiktan sonra iyice tarayıp kurulayın
Kis123 Karbonatlı suyla ovalayın birazcık sonra inçe tarakla tarayın hemen tarağa gelecektir sonrada zeytinyağı sürün tekrar tarayıp başını yıkayın 🥰 birdaha da olacağını sanmıyorum 🙏
bidunyamutluluk Benim de oğlumda var 2,5aylık bebe yağı sürüp tarıyorum her gün Bi kez biiraz azaldı 🤷🏽♀️
Gunes23 Nhrnhr Ben doğduğundan beri Seba med şampuan kullanıyordum bir ara dalinin kokusu güzel diye ona geçtim baktım ki konaklanma başlamış ikinci yıkamada sonra tekrar seba med e geçtim 5. Yıkamadan sonra Konak falan kalmadı.
Deletedmom289 Nhrnhr zeytinyagi sur tara ince uclu tarakla..bide bu konak banyo yaptirdgnzda kafasini iyi durulamadgnz icin olur.buna dikkat ederseniz konak olusmaz.deneyin gorun 🤲