Pamukprenss Kızlar konservelik cam kavanozlarım çok fazla var . Atmak istemiyorumda . Taşınırken hepsini tek tek pat pata sarmadan nasıl kolayca taşınır sizce. Çünkü 50 kadar var pat pat yetmez
bisenakillisinzaten Pamukprenss ml si küçükse.mutfak havlularina sarıp veya gazeteleyip kolileyebilirsin
Nacafa Pamukprenss kalın sebze kasaları oluyor yakınınızda bir manav barsa ordan alın içine kavanozları dizin aralarına da küçük karton parçaları sıkıştırın birbirine değmesinler, bu şekilde yeterli olur zarar görmezler. Ben hep söylediğim şekilde taşıdım
Enerjikmom Pamukprenss Ay hiç sorma bizde tayinciyiz ben de çocuklarla tekim nasıl toplayacağım evi bilmiyorum valla kafam Allak bullak oldu
GezginPaNDa Pamukprenss 300 tl 1.5 m 100 m pat pat aldık 300 tl tuttu koca rulo pat pat . Her şeyi tek tek sardık. Cuma günü de biz taşındık
gulizar0 Benimde geçen yıl taşınırken çok konservem vardı aralarına havlu eski bez ne bulduysam koydum kırılmadan geldi çok şükür
Pamukprenss GezginPaNDa biz 180 tl ye 5 metre aldık. Tabi 4,5 tane ayrı ayrı. Ama biz mutfak eşyalarını sardık çok az kaldı. Yeni de almak istemyirıum. Kavanozlarda çok lazım değil. Alacağım pat pat kavanoz fiyatıyla aynı o yüzden sarsam maliyeti karşılamaz