Eseren Oglum 6 aylik ve cok fena öksürüyor ne yapabilirim yardimci olurmusunuz doktora gittim prospan surup verdi bitkisel onu kullanmaya basladim bugun oksurmeye basladimi pes pese ardi arkasi kesilmio kasilip kalcak diye korkuom doktor normal dedi
Laayla Eseren hangi doktor boğulur gibi öksürmeye normal diyorsa Başhekime gidin ve şikayet edin. Başka bi doktora götürün acil bronşit, faranjit, zatürre bile öksürük sebebi emin olmadan da ilaç vermeyin hep hava veriyorlar şurup veren çok nadir
Asyam13 Eseren aynı durumun aynısını bende yaşıyorum geceleri öksürmekten uyuyamıyor burnu tıkalı çıldırıcam artık gerçekten o öksürdükçe benim içim parçalanıyor bende prospan kullanıyorum ilk 2 gün işr yaradı gibi ama tekrar başladı öksürük kuru kuru öksürüyor bogazları tahriş olucak yavrumun allah bütün bebeklerimizi şifa versin korusun bu pislik salgından
Eseren Laayla kendi doktoruna randevu alamadim ona anca cuma gitcem bu gittigim doktor normal dedi ne bileyim doktorlsra guvenioz iste
E_yelz Canım prospan kullanabilirsin bitkisel bi şurup bizim öksürüğümüze birebir geldi aynı gün etkisini gösterdi şiddetle tavsiye ederim kactane doktor gezdim hepsi aynı şurubu önerdi denemelisin derim
Eseren E_yelz kullaniorum cnm sanki fayda etmedi gibi bilemiom ya oglum oksurdukce burnu aktikca canimdan can gidio sanki
Eseren Asyam13 amin canim benimkide ole kuru kuru oksuruo bogaz tahris olcak bide oksururken surat ifadeai cani acio gibi kendime kiziorum nasil hasta ettim diye
Asyam13 Eseren hasta olmadan büyümüyorlar işte napıcaksın sen koruyup kolladıkça hep bişey çıkıyor fazlamı üstlerine düşüyoruz acaba diye düşünmüyo değilim bazen başkalarına bakıyorum hiç sıcakmış sogukmuş dinlemeden geziyorlar biz öyle yapamıyoruz valla🤔
Eseren Asyam13 sanirim haklisin millet hava soguk yok o hasta vs demiolar ben hava soguk olunca disari cikmiom kalabaliga sokmuom gene hastalanio bazen sorguluorum anneligimi ii bir annemiyim ii anne oluomuyum diye cok soruom bubaralar