tammozom Happy kıda kafayı yedi gerçekten 2 yaşında cocugumu 4 Aylik gosteriyor günlerdir 4 ay programı veriyor anlamadım durup dururken nasıl oldu ayarlari da bulamadkm nerden duzeltebilirm
hunilimomy tammozom Uygulamaya girdiğinizde bebek olarak açılan gelişim sayfasında bebeğinizin gün olarak yazdığı yere tıklarsanız gün girişini düzenleyebilirsiniz
zeynptgb tammozom ben de bunu çözemiyorum ya yeniden hesap da açılmıyor telefona kayıtlı 1 tane oluyor
NaimeYilmaz tammozom zeynptgb Uygulamaya ilk girdiğinizde açılan ekranda bebek kaç aylık gözüküyor? 2.bebeği eklediyseniz bebekler arası kaydırarak geçiş yapabilirsiniz. + işaretine tıklayarak da yeni bebek ekleyebilirsiniz. Bebek ayını ve oyun etkinlik kısmını kontrol ettikten sonra hala hata olduğunu düşünüyorsanız bana cihaz marka modeli ve android/ios sürümünü iletir misiniz?
zeynptgb hunilimomy benim de öyle malesef oyun önerisi olark 4aylik gösteriyor oysaki. Kızım 1 yaşında oğlum 3 yasinda.bebek eklediğimde onunla ilgili hiç birşey görmüyorum
hunilimomy zeynptgb 2. Bebeği eklediğinizde onun gelişimini bebek kısmına gelip ekranı sağa kaydırıp görebilirsiniz. Oyun kısmında böyle bir sorunla karşılaştığınızı ileticem. Ilk eklenen bebeğe göre genellikle oyun çıkar.
zeynptgb hunilimomy evet sağa kaydirinca çıkıyor ama onunla ilgili oyun göremiyorum.ayrca ilk eklenen bebek hatalı mi eklendi programı mi öyle oldu bilmiyrm biraz uysa nyse diyecek ama küçüğüm 1 yaşında 4aylik oyun vs gösteriyor.ilginiz için teşekkürler