duygu_ars
aylizinannesiiii salgın var kızlar dikkat edin lütfen. Çocuklar özellikle bu tür sorunlarla karşılaşıyor.
Öncelikle ateş sonrs kusma başlıyor ishal de olursa genelde kanda enfeksiyon oluşumu başlıyor.
Geçen hafta aşı yaptırdık 19 aylık oğluma 18 yaş aşısı. hepatit-A aşısı ve oka( çocuk felci aşısı) bir de pekiştirme dozu. O günün akşamı rahatsızlandı. Ateş ve kusma şikayeti ile hastaneye gittik ilaç yazılıp gönderildi. Gecesine titreme, ateş, kusma, el ayak tırnakları ve cildinde morarmalar başlayınca ambulans ile hastaneye gittik. Oradan da pek bir şey anlamadık özele gittik. Benim çocukken gittiğim bilgili bir doktordu. Hemen iğne başladı yarın son iğnesi yapılacak. 5 tane toplamda ilaçlarla birlikte. İshali, kusması, ateşi normale binerse çok şükür yoksa da kan sonuçlarına göre yatış yapalım denildi. Şükür ki iyileşme durumunda. Çok zorluk yaşadım. Çoğunda tektim şuan da 37 haftalık hamileyim doğum yaparım diye o kadar çok korktum ki anlatamam normal doğum bekliyorum riskim var sancılarım 34 den beri olduğu için. Rabbim yüzümüze baktı diyorum. İhmal etmeyin sizde dikkat edin. Çok geçmiş olsun ikinize de 💕