mybabyberatiko 2 yaş - 12,5 kilo oğluma sleepy 6 numara külot bez kullanıyorum ama sanki küçük gelmeye başladı totosu tam sığmıyor bez arkadan küçük duruyor gibi kakası falan da taşıyor, sleepy de baktım ama bulamadım bir türlü 7 numara külot bez yok mu?
kalbimegem mybabyberatiko biz de 2 yaş 12.5 kilo Molfix 4 numara kullanıyoruz Uzun zamandır kullanıyorum mavi ambalajlı olandan asla taşma pişik olmadı Sarı ambalajli Molfix olan cisi bile taşırdı
barlasmom55 mybabyberatiko molfix bakabilirsiniz. Molfix bulamadığımda sleepy kullanıyorum. Eş değer geliyor oğlumun teni çok hassas süt alerjik bebek :(((
livanurvealpinannesi61 mybabyberatiko sleepy nin kalıbı küçük molfix evy baby nin kalıbı büyük başka marka alın isterseniz
Beratim17 mybabyberatiko ben molfix külot bez kullanıyorum kalıbı slepyden geniş ayrıca öneririm çok rahat ve emici. Şenuz market var burada slepy 7 numara görmüştüm
livanurvealpinannesi61 kalbimegem 4 numara oluyor mu ben 5 numara kullandım 11.500 kiloyken. 4 numara küçük oluyordu iz yapıyordu aşırı
mybabyberatiko barlasmom55 kaç numara kullanıyorsunuz peki molfix de, benim oğlumda aynı alerjik bi yapısı var
barlasmom55 mybabyberatiko 1 numaradan 5 numaraya kadar hepsini kullandım. Şu anda 5ten devam ediyorum.
kalbimegem livanurvealpinannesi61 valla beş büyük geldi denedik de boy 92 cm kilo 12.5 4 tam oluyor mavi molfix
livanurvealpinannesi61 mybabyberatiko molfix 5 numara kullandım ben 30 cu aya kadar canım sıkma taşma olmuyordu belini de sarıyordu
mybabyberatiko Beratim17 kaç numara kullanıyorsunuz molfix de Beratim17 Şenuz market var burada slepy 7 numara görmüştüm Doğrudur valla ya ben ne internette nede bizim marketlerde bulamadım hiç
barlasmom55 mybabyberatiko 9 buçuk ay, 11.150 kilo boy 74 2 aydır 5 numarada daha da kullanırız gibi geliyor