mimikkralicesi 2gündür iniş çıkışlarda olan bi ateş var kızımda hasta degil keyfi yerinde oluyor gün icinde, dişten olduğunu da düşünmüyorum çünkü tüm dişlerini çıkardı neden olabilir böyle bi durum yasayan varmı?
Umutdamla20 mimikkralicesi Üç yaşında kızım var aynı şekilde iki gündür ateşi inip çıkıyor ben de anlamadım
63_hulya_63 mimikkralicesi aynı durumu yaşadık sonradan bianda öksürük eşlik etti götürdüm hemen doktor baktı bademcikleri şişmiş dedi antibiyotik kullandık çocuğum iyileşti öyle ama antibiyotik kullanırken 2 gün ateşi hep vardı doktor 3.gun anca ilaç tesir eder dedi 3.gun ateşi yoktu çok şükür
mimikkralicesi Ousak gitmedik geçer ümidiyle ama geçmez hala aynı devam ederse bugün acilden götürecegim. Ne enfeksiyonu cıkıyor sizde
Ousak mimikkralicesi kanda enfeksiyon çıkıyor sadece ateş oluyordu başka belirti yoktu hasta gibi durmuyordu
nevakus Ousak onunla geçmiş olsun inşallah. 3 gündür benim kızım da aynı şekilde sebepsiz ateşi var. Ve 2 haftada bir nerdeyse böyle oluyor. Yarın gideceğiz doktora daha önce yine gittik ama çok direndi hiç bir işlem yaptırmadı. Şurubu bile yalvar yakar içiriyorum. Ama mecbur artık bir şekilde baktırmamız gerek.
Ousak nevakus biz alıştık artık anlıyorum direk enfeksiyon diyorum çünkü bakıyorum hasta gibi değil sadece ateşi var 40i buluyor hatta ama başka bir şeyi yok bir baktırın en azından ya kaç oluyor ateşi