Sadeturkkahvesi Kızlar oğlum eylülde 3 yaşına girecek ama bu kadar hırçın bu kadar herşeye ağlayan bi çocuk olamaz okadar ağlıyoki anlatamam yemek yedirmek zor giydirmek imkansız inadından wc bile gitmiyo bu kadarı normal mi ? Siz napıyosunuz
Gryffindor Sadeturkkahvesi Benimki de Eylül’de üç yaşına girecek çok fena bir inadı var Allah yardımcımız olsun 🥹
Haydinn Sadeturkkahvesi 3 yaş en zorlandığım dönem oldu o kadar inat hırçın herşeye ağlama günde en az iki kere ağlama krizi kıyafet giyinmeme çıplak dolaşma yemek yeme olayına hiç girmiyorum bile 3 yaş 20 günlük 😂 4 yaş umudum var ama elbet düzelecekler güneşli gün göreceğiz bizde 😂
Dogacelik Sadeturkkahvesi bizde de durum aynı çok inatıçı ve herşey için tutturabiliyor. Bir de onun olduğu yerde babasıyla falan 2 dk konuşunca dikkat çekmek için duvar yalıyor taş falan yiyor. Yani çıldırmış durumdayım🤯
Sadeturkkahvesi Gryffindor gerçekten normal deil geçen gün bi okul mülakatına gittik sorularn hepsine doğru cvp vermiş ama psikoloğu çıldırtmış kadın davranış bpzkluğu söz konusu dedi shdjsjdjs
Haydinn Sadeturkkahvesi yani olabildiğince sakin kalıp neden yapmaması gerektiğini anlatın bizimkiler pek anlamıyor ama
Haydinn Asyanesrin yani çocuğu olan hiç bi zaman huzura eremiyo mı 😂😂😂 şaka bi yana sağlıklı olsunlarda ama ruhumu sömürdü gerçekten Allah yardımcımız olsun
esrametos Oğlum 4 yaşına giricek eylülde hala herşeye ağlama var sürekli en ufak çikolata kağıdını açayım ona bile ağlıyor ben açıcaktım diye 4 den sonra biraz düzelir diyorlar düzeleceğine olan inancımı kaybettim 🫣