Nur_mom1 Kızlar oğlumun altını bağlıyorum 4ay13gunluk sabah kokuyor sıcaktan mı yoksa yetersiz sudan mı anlayamadım
Bebegimben1 Nur_mom1 havalar çok sıcak olunca bazı doktorlar bi iki çay kaşığı suyu veeyi tavsiye ediyoe ben veriyordum sahsen
Karakiz1 Nur_mom1 Gece boyunca baglı kalıyor sabah acıyorsunuz deil mi almak için benim tüm gece baglı kalıyor sabah actıgımda kokuyor yanı suan 2 yaşında ama ozamanda kokuyodu ya
Bebekli72 Bnde de var bir kaç gündür bu olay çözemedim birtürlü hastaneye gidemiyorum. Çok uzak siz giderseniz haber etseniz ? Enfeksiyon çıkarsa bende gideceğim
doga1 Nur_mom1 su veriyorum çünku Mersin’de yaşıyoruz beş aylık doktor vereblirsin dedi tabiki 4ayda iki kaşık şuan tadım yapıyoruz o yüzden biraz daha veriyorum dört kaşığı buluyor günlük Enfeksiyon çıktı bizde idrar kokusu vardı
doga1 Nur_mom1 genel olarak huzursuz çocuğum 🙈 idrar yaparken ağlaması olmuyordu özellikle dikkat etmiştim
Bebegimben1 Nur_mom1 doktorumuz her gittiğinde mutlaka altını koklardo sorduğumda demişti zaten enfeksiyonu olan bebekelrinki kokar
Deletedmom_115 Nur_mom1 3.ayda başladı bizde bu koku, enfeksiyon sandım hemen hastaneye götürdüm doktor su ver sıvı yetersiz geliyordur ondan oluyor dedi. Gerçekten de suyu arttırdım düzeldi hem rengi hem kokusu normale döndü