kolonyalimendil 20 aylık oğlum var.. aslında süt vermeyi düşünüyordum daha. Ama bizim ek gıda sorunumuz var aylardır hiç bişey yediremiyorum desem yeridir süt ürünleri filan hiç bişey yemez.. günde bi kere versem mi diye düşünüyorum erken mi acaba
tosbiksmoms kolonyalimendil ben veriyorum günde 1 bardak kadar çok yakın tanıdığımız birinin inekleri var her gün yaylada besleniyormuş ve onlardan alıyoruz.
kolonyalimendil tosbiksmoms bizim de bölgemizde doğal süt bulacağım yer çok var. Kalsiyum bu şekilde alsın istiyorum hani yoğurt filan hiç bişey yemiyor
tosbiksmoms kolonyalimendil herkesin kendi fikri kimisi veriyor kimisi vermiyor. Ben doğalını bulmuşken vermeyi tercih ettim. Kizim çok seviyor sütü.
livanurvealpinannesi61 kolonyalimendil süt kalsiyum eksikliği yapıyor. Kalsiyum alması için yoğurt peynir kefir tahin iğde çekirdeği unu tüketmeli. İğde çekirdeği ununu badem sütü ile verebilir siniz. Yada bal pekmez özü ile karıştırıp verebilir siniz.
kolonyalimendil livanurvealpinannesi61 yazımda belirttiğim gibi çocuğum süt ürünlerinin hiç birini kabul etmiyor yani genel olarak zaten bişey yemeyen bi çocuk
livanurvealpinannesi61 kolonyalimendil siz bilirsiniz süt de kalsiyum eksikliği yapıyor kemik erimesi yapıyor
kolonyalimendil livanurvealpinannesi61 kilo kilo süt vermekten bahsetmiyorum zaten ki verme taraftarı da değildim ama sadece mama ve ekmek yiyen bi çocuğum var bu durum oldukça zorlayıcı oluyor günden güne..