Myc2424 İyi akşamlar anneler , bebeğim 6 aylık akşam uykularına asla dalamıyor uyutuyorum 10 dk da bir yarım saatte bir uyanıyor çığlık atıyor bide karnını doyuyorum altını değiştiyorum gazı yok ne yapmam lazım sizce uykuya dalması için ?
Ruvdem Myc2424 diş sorunu başlamış olabilir genelde akşam ve gece uykularını çok etkiliyor . Uyumadan önce diş sorununu bi ortadan kaldırmayı deneyin diş kaşıyıcı zeytinyağı karanfil yada tetagil gibi . Hala uyumuyorsa gündüz uykularında bir sorun var demektir . Aralıklarını ayına uygun yapın . Rahat uyuması için yatmadan duş aldırmaya çalışın aklıma gelen bunlar
Myc2424 Ruvdem duşu yapıyorum duş aldırdıktan sonra da öyle uyku penceresine dikkat ediyorum 2 saat te bir uyutuyorum diş için deneyim , gündüzde çoğu zaman böyle ama bazen günde 4 5 saat uyuyor acaba az mı uyuyor ondan mı
Ruvdem Myc2424 6 aylık bebeğin uyku penceresi 2 max 2 buçuktur zaten 3 uyku şeklinde ileriler . 5 saat uyuyorsa da iyi . Sorun diş olabilir o halde . 6. Ayda bir de atak durumu gibi bir şey oluyor . Malum büyüdükçe ataklar daha da belirginleşiyor .yani her şeyi doğru yapıyorsanız yapacak pek de bişey yok geçmesini bekleyin 🤷♀️
Ruvdem Myc2424 önemli olan sinyali yakalamak . Bebeğinizin uykusu geldiğinde size mutlaka sinyal verir . Kulakla oynar mızmızlanır oyuncaklara ilgisi azalır esner vs artık her bebeğin farklı onu kaçırmayın . Onu takip ettikten sonra gündüz uykuları tamam demektir .
Myc2424 Ruvdem ona dikkat edip uyutuyorum sinyali alamazsam en geç 2 saatte uyutuyorum diş için dediklerinizi deneyim birde