sahim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Korkma illaki zorlukları oluyor ama çok güzel bi duygu. Ben oğlum 5 aylıkken 2.bebeğime hamile kalmıştım aynı duyguları yaşadım haftalarca kendimi hasta gibi hissettim kendime gelemedim oysa ki ben ikinci çocuğu istiyordum sadece aralarında en az 2 yaş olsun diye düşünüyordum. Şimdi oğlum 17.aya , kızım ise 3.aya girmek üzere. Doğduğunda ilk ay zor geçti tabi hiç düzenimi oturtamayacağım zannetmiştim oğluma yetemeyecek miyim acaba diye oturup oturup ağladım e lohusalıkta var tabi. Ama oğlum kardeşini öyle çok seviyor ki. Hava çok sıcak olduğu için ailecek salonda yatıyoruz sabah bi uyandım oğlum kardeşinin yanına gitmiş bıdır bıdır bişeyler konuşuyor o konuştukça kızım da agu agu diye cevap veriyor gülüşüyorlar falan sanki birbirlerini anlıyorlarmış gibi. Hayatta bir gün böyle güzel bi manzaraya uyanacağım aklıma gelmezdi. Sürekli gidip kardeşini öpüyor yanaklarını sıkıyor şapşal ya😅 yorucu oluyor tabiki de ama gün sonunda ikisine de bakıp şükrediyorum. hamilelik benim için berbat bir süreç yani fiziksel bi zorluk yaşamadım ama beni psikolojik olarak çok etkiliyor iki hamileliğimde depresyona girdim çok sinirli stresli oluyorum hormonladan dolayı. İnan hamilelik korkum olmasa üçüncüyü bile isterim ama hamilelikten korkuyorum tekrar hamilelik yaşamak bana çok korkutucu geliyor yazarken bile mideme kramplar giriyor resmen😅 benim için şu ana kadarki süreç böyleydi. Çocuk büyütmek işin eğlenceli kısmı bence. Bekarken kesin üç dört çocuk yaparım derdim kimse hamileliği anlatmadığı için 😅 hele biraz büyüdüğünde düşünüyorum birlikte oynamaları gülüşmeleri ay düşüncesi bile inanılmaz mutlu ediyor beni. Şimdi düşünsenize evde bir çocuk var her yaptığı şey sizi eğlendiriyor her hareketine gülüyorsunuz şaşırıyorsunuz bi de ondan iki tane olacak çocuklar evin neşesi resmen. Hiç kendinizi korkutmayın çok güzel deneyimler sizi bekliyor. Tek çocukken yetişemediğim şeylere bile yetişmeye başladım şaka gibi geliyo bazen. İki çocuklu olmak beni güçlendirdi😅😅