senayagiz Oğluşum 5 ay 15 günlük son 1 aydır emme konusunda kavga ederek emiyordu ama son 1 haftadır ise tutuyor geri bırakıyor ağlıyor istemiyor sağıp vermek istedim kaşıkla ,şırıngayla , bardakla biberonla vs vs yok 2 alıyor bırakıyor aglıyacağım nerdeyse aç kalmasın diye mama yaptım yok onuda içmedi doğru düzgün bı tek gece rüya öğünlerinde emiyor işte onun dışında gündüz hep mücadele içinde iştahlı bir bebekti kendisi akraba vs masAllah dan önce oooo çeke çeke nazar ettiler yavruma benim hayalim oğluma 2 yaşında memeden kesmekti çok erken davranıyor oğlum Dr söyledim pazartesiye kadar ısrar et olmaz ise yoğurt ile başla ek gıdaya dedi ( 4 buçuk aylıkkn diş çıkardı minicik nokta olarak kaldı damakta yukarı gün yüzüne çıkmadı ama damarları beyazlamış iyice çıkan diş ve dişin yanı olarak elleri hep ağzında sallası da 3 aylıkken başlamıştı zaten dis için tetagil kullanıyorum burnu açık temizliyorum tikanınca Dr boğazına diline baktı boğaz enfeksiyonu vs yok dili temiz ) Dr nasibi bu kadarmış üzülme diyor fakat ben elimden birşey gelsin süre uzasın istiyorum yok çare
aliagit senayagiz ısrar et demesine şaşırdım meme reddini aşmanın yollarında çocukla inatlaşma yok çünkü hep onlar kazanır inatçılıkta istemediyse o dakika ısrarla verme kendini de strese sokma çocukla annedeki stresi hemen alıyor
aysenut_11 senayagiz Ah ah benim kızımda var 4aylıken anne sütüm kesildi çok uğraştım ama beni bir türlü emedi malasef mama veriyorum
rojda09 senayagiz canım Instagram da Dilruba demirezer diye bir emzirme danışmanı var onunla mutlaka görüş çok ilgili çok yardımcı oluyor
senayagiz Nazar konusunda da masAllahı takarım duasını eksik etmem günlük bolca okurum oğluma 7 Ayetel Kürsi Fatiha , ihlas, Felak ,nas hele mecburen akraba içine çıkacaksa her görenin arkasından başlarım okumaya da
aliagit Bence nasibi bu kadarmış deyip vazgeçme bende kızımda o şekilde vazgeçtim hala vicdan azabı çekiyorum kaç yaşına geldi. Sana tavsiyem bebeğe ısrar etme özellikle ağlarken memeyi tutsun diye. Sakinleştirici müzikler aç kollarına al memeni ağzına değdir oyun gibi yap iki yudumda çekse memeden uzaklaşmasın. Uykudan uyanmaya yakın ve dalarken emzir. The Happy Song var onu aç kucağına al şarkıya eşlik et mimiklerle memeyi o sıra vermeye çalış inşallah vazgeçmez Allah’ın izniyle
senayagiz Hadi insAallah yaa şimdi gece uykusuna geçti gündüz tekrar deneyeyim dediğiniz gibi inanın denemediğim kalmadı küveti doldurdum beraber duşa girdim öyle denedik ıı evde geze geze yaptım eh işte koltuk tepelerinde oyun dökerek yani kısacası inatlasmaya inat olarak geri dönüş yapmadım gönlünü göre göre denedim bu haftada birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim işe yarar insAllah
aysenut_11 senayagiz Ek gıdayı başla bence aynı şeyi yiginmizde yaşadık Ek gıdaya 4qylıken başladık senayagiz
rojda09 senayagiz öncelikle pes etme ama bi süre ısrar etme önce ona meme reddini unuttur gündüz hiç verme unutana kadar
senayagiz aysenut_11 ama daha 5 buçuk aylık 15 gün hem erken hem de beni reddettiği için temelli beni birakmasından korkuyorum ama aç kalsın da istemiyorum
rojda09 senayagiz geç canım pişman olmazsın videolarını da izle hatta bu akşam bi canlı yayın vardı meme reddi ile ilgili onuda izle işine yarar