Prensinannesi20 12 günlüğüz doktorumuz devit3 damla verdi günlük 3 damla. İki gündür kullanıyoruz ve iki gündür kabızlık çekiyoruz. Acaba bize ne önerebilirsiniz? Sabun koydum yaptı ama çok ıkınıyor yavrum😟
Nyr195 Prensinannesi20 anne sütü alan bebek kabız olmaz diye biliyorum ben ama bende o damlayı kullanıyorum 5 buçuk aylık olduk bir sorun yaşamadım
Mrvegrkan Prensinannesi20 d evit kullanmıyorum ben o gaz yapıyormuş belki kabızlıgın ondan oldu ben pedia-D kullanıyorum çok memnum gayet rahat geçti 4 aylık oldu
ZeynoEce Prensinannesi20 paraben var içinde ondan öyle oluyor parabensiz doğal d vitaminleti var eczanelerde bulabilşrsiniz
zcokgecim Bana doktorum kullanma d vitamini dedi hatta sorarlarsa kullanıyorum de dedi sağlık ocağındakilere
birtatlianne zcokgecim d vit 3 kullanılması gerekiyor ama ben yurttaşındayım burada 1 yaşına kadar kullandirtiliyor D vitamini çok önemli neden doktor öyle birşey dedi acaba
MeryemAtmaca Prensinannesi20 kabız olması çok doğal benim bebeğim 1 aylık olana kadar haftada bir kez yapıyordu. Şimdi 4 aylık kendi kendisine düzene girdi 2 günde bir yapmaya başladı.
Slcneync Bizede doktorumuz sağlık ocağındakini kullanma hiç paraben var içinde dedi başka d vitamini yazdı bir sıkıntı olmadı şükür 5 aydır kullanıyorum
basak__333 Prensinannesi20 zeytinyağından korkma canim ver birsey olmaz bende vermiştim cay kaşığı ile. Karnını da ovuştur rahatlayacaktır insallah
Deryazrlu Prensinannesi20 öncelikle anne sütü alan bebekler 10 ila 15 gün boyunca kakasını yapmadığında bi sorun olmaz diyor dr ayrıca sabunun ne kadar yaktığını söylememe gerek varmı bilmiyorum 😞 saf ılık zeytinyağı verebilirsin yada sütüne katıp ver. Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposundan içeri hafif bi şekilde uyarı gönder ve ayak hareketlerini yaptırıp bağırsaklarını çalıştırabilirsin inanılmaz iyi geliyor patır patır pırt yapıcak annesi ☺️