ipek3435 3247 göğüsleriniziin sertleşmesine asla izin vermeyin. Baktınız böyle öbeklik olmuş sertlik var hemen sağmanız gerekiyor. Kanallar asla tıkalı kalmamalı
nsm 3247 canım elle sağım yap sürekli diğer türlü sağım süt üretimi sinyalinin beynine göndererek sütünü arttirir YouTube da var videolar ozle.elle sağım icin sağım ve emzirme bittiğinde soğuk kompres uygula sağım öncesi sıcak ki süt kanallardan aksın bakton çok zorlaniyorsun ateşlenmeden sağlık ocağına gidip antibiyotik yazdır ben defalarca oldum antibiyotik ile kurtuldum hep ve elle sağım yapardım Allah yardımcın olsun birde bebegi bolca emzir sütünü almasını sağla en iyi sağım o olur göğsünün üstüne yatıp uyuma sütünü sürekli boşaltmaya bak
prensprenses2 3247 Duşa girip üsten aşagıya dogru hafif hafif bastirarak sagın ben de sürekli oluyordum öyle öyle geciriyordum
betulmiran Beyaz lahana bulursanız mutlaka alın , yapraklarını ayırın 3-4 tane yaprak yeterli olur . Suda 2-3 dk kaynatın biraz yumuşasın hemen buzluğa koyun soğusun soğuk soğuk göğsünüze sarın . Hemen rahatlatır
Yelizisz betulmiran bende de aynı durum var ama taş gibi olmuş benim ki bende yapsam işe yarar mı acaba ? Sağım yapmama rağmen dağılmıyor duşta da çok uğraştım ama olmuyor çok sert
Yelizisz ipek3435 bende şu an 10 gündür devam ediyor ve taş gibi ne önerirsiniz iğne ile boşaltılsın istemiyorum çok canım acıyor
3247 Yelizisz sağım yapıyorum ger gün ¾ de kızım doğru düzgün emmiyor boşalmıyor sağıyorum uykusunda veriyorum
3247 Yelizisz banya ya gir sıcak suyla göğsünü yıka saçını yana göğsünün üstüne tara memenı tarıycan yanı masaj yap çıktığında göğsünü sağ valla ben öyle yapıyorum boşalıyor
ipek3435 Yelizisz doktor bir antibiyotik hap bir de krem vermişti bir hafta onları kullandım her gün düzenli sağdım ama gereksiz yere değil yani sertlik hissedersem masaj yapa yapa sağdım emzirdim ve bol kıyafetler giydim göğüslerimi sıkıştıracak şeyler giymedim 4 güne toparlamıştım ben çok geçmiş olsun
3247 nsm kızım emse güzelce boşaltsa emmiyor sürekli sağıyorum 1 gece sagmadan yatarsam sabahına memem taş gibi uyanıyorum o yüzden sağım yapıyorum sürekli
nsm He bir de bebeği emzirirken normalde nasıl kucağına aliyorsan tam tersi yolla emzir yani ayakları dışa gelecek koltuk altına kafasını alacaksın emzirme pozisyonlarınu değiştirmen tıkalı kanallardan da akışı sağlar bunu bebeği emzirirken yap
3247 nsm 😀😀 denedım canım onu emzıremedım tersime geldi bıde benım bebe emmiyor uykuda anca bır iki çekıyor hep sağıp veriyorum
3247 ipek3435 benim kı de galiba sık sütyen giydiğim için oldu ondan sonra daha hi olmaadım çok şükür
prensprenses2 3247 Aaa evet bizim buralarda da var öyle bir şey eşimin ninesi falan bana tarakla tara sağ derdi ben denedim gecmedi antibiyotik kullanmıstim ilk cocugumda daha cok oluyordu bunda da oldu ama ben simdi gögsum sertleşince hemen sagıyorum