Burcu1101 Merhabala bebeğim 5 aylık birkaç gündür üşüdüğümüzde yaptıgımız ürperti hareketini yapıyor. Ev sıcak üşümesi imkansız. Sizce neden olur başına gelen varmı
ok-2019 Ben de bugün instagramda gördüm bebeğim benim de aynı yapıyor nette çok okudum araştırdım Epilepsi-sara vs. Olabilir yazıyor içim içimi yedi sabahtan beri 🙈🙈🙈 eşime dedim çok pipiriklisin dedi 😔😔
Feride10 ok-2019 benim bebeğimde aynı bikaç haftadır ara ara farkediyorum. Ama bana da çişini yapıyor gibi geliyor. Epilepsi filan olsa başka belirtileri de olmaz mı Allah korusun. Benim de aklıma kurt düştü şimdi
Rbia Burcu1101 ara ara yapıyorlar zaten sürekli olmuyor genelde erkek bebekler öyle yaparsa benim kız da ara sıra yapıyor☺️endişelenme benim yeğenimde çişini yaparken hep titriyerek yapar
Burcu1101 Feride10 okuduğumdan beri deli oluyorum. Doktora söledim bugün aslında bişey sölemedi önemli olsa söylerdi. Yarın arayıp bir daha sorucam. Ben üşüyordur sanmıştım çünkü burnu tıkalı bronşlarıda tıkanmış o yüzden üzerinde durmadım. Yoksa doktora ısrarla sorardım
Feride10 Burcu1101 doktoru aradığınızda burayada yazarmısınız zahmet olmazsa☺️ Bizimde iki gün sonra kontrolümüz var bende doktora bahsedicem bu durumdan aklıma takıldı
Leylak83 Burcu1101 yada kaka yapmaya yeltendigi zaman.. bazen kaka yapacağı zaman titriyo ama yapmamış oluyor... kötü şeyler düşünme