myarenb dfnshin sarılık olabilir zorla uyandırıp emzirin mutlaka gün kontrolu vardır zaten bakılır sarılığına topuklarını sıkın hafif şekilde
Prenses-annesi1 dfnshin Ben pamuğu ıslatıp ayaklarına sürterdim hiç sevmezdi hemen ağlamaya başlardı uyanırdı deneyin bi
yamaniskom dfnshin kesinlikle 2 saate bir uyandırın bu sarılık belirtisi. Burnunu sıkın topuğunu sıkın beslenmezse sarılık olur yaşamış biri olarak söylüyorum
seyma2565_ Üstünü çıkarırdım ayaklarıyla oynardım uyanırdı genelde, hemşire hastanede burnunu sıkmıştı bana acımasız geldiği için hiç yapmadım ama işe yaramıştı sık sık beslemeye özen gösterin sarılık olmaz merak etmeyin
raziye11 dfnshin bnde de aynı sarılık var bizde bugün yattı ciktigimz günün gecesi geri sarardı şuan 9 günlük uyandrmkta zorluk çekiyorum uyanmıo kendi acıkınca uyanıo 3 saate bir yada 2 saate bir
kzynannsi Bizde 28 günlüğüz ilk haftadan sarılık oldu uyanmıyordu zorla saat başı kaldırdım ayaklarının altını bastırdım parmağımla burnunu sıktım yoksa kalkmıyor mecburen sarılığın geçmesi için bol bol emzirmek başka çaresi yok sakın şekerli su ver bilmem ne ver diyenlere bakma sadece emzir saat başı zorla kaldır
minikannsi dfnshin bende aynı sorunu yaşadım artık şükür yaşamıyorum üstünü soy konuş sürekli ona uyanması gerektiğini söyle güzel güzel konuş ellerini hareket ettir burun sıkmasi ayak dokunması bizde ise yaramiyodu pamuğu islat hafif yüzüne dokundur her iki saatte yaparsan oda alışıyor zmanla uyanmaya hiç üzme kendini