cansudefne123 1 hafta önce doğum yaptım sütüm artsın diye 2-3 gündür bestlak damla alıyorum ellerimde uyuşma yapıyor daha önce kullanan ve böyle yan etkisini gören var mı Bebeğim 2-3 gündür gaz ve kusmaya başladı damlaya mı bağlı çözemedim
Matmazellayy cansudefne123 bende kullanıyorum yan etkisi olmadı daha çok arttırdı sütümü hala kullanıyorum kusması gazı bestlaktan değildir mama takviyesi yapıyorsanız mamayı değiştirin aptamil kuzuma öyle yapmıştı mamayı değiştirdim rahatladı
Matmazellayy cansudefne123 doğum şekliniz sezeryan ise benim de ilk hafta ellerim uyuşuyordu dengem çok bozuluyordu
cansudefne123 Matmazellayy evet sezeryan oldu ne gibi problemler yaşadınız dengem bozuldu demişsiniz bende de aynı durum var çünkü
tontonanne cansudefne123 narkoz anca atıyor sanırım benimde bacaklarım fil gibi olfuydi doktor narkoz etkisi demisti
bebegiminbesigicamdan cansudefne123 daha 1 haftalik bebeginiz var bunlari beslak damlaya nasil bagladiniz gayet guzel sut arttiran damla 4 bucuk aylik oglumda dogdugundan beri kullaniyorum ilk oglumda da 6 ay kullandim
cansudefne123 bebegiminbesigicamdan iyi yaptınız benim daha bir haftalık bebeğim var evet ilk kez anne oldum tecrübeli değilim sordum sadece bişeyi bağladığım yok size bol sütler
Matmazellayy cansudefne123 spinal oldum bende hala birden başım dönüyor dik dururken birden geriye doğru gidiyorum yürüyüşümde de bi salıklık var eskiden sağlam basardım yere şuan hiç öyle değil biri dokunsa düşecek gibiyim uyuşma da çok oluyor ellerimde
dodu0207 cansudefne123 el uyusması banada oluyordu yeni doğım yaptıgım dönem ama o zamanlar bestlak kullanmıyordum. 1 ay sonra gecti. Sonra ki dönemde bestlak kullandım ve hiç bir işe yaramadı