_Goktugunannesi__ bisenakillisinzaten Valla bacım hepsinde ihtimal var görümcemin eşinin tarafında biri kordonları bağlatmış geliniyle aynı anda hamile kaldılar şuan bebek 4 5 aylık falan ve kadın 40 küsür yaşında
Ucansupurge bisenakillisinzaten kas içine takılması gerekiyor deri altında kalırsa kayar demişti doktor acayip korkunç geldi suan
Gkcem bisenakillisinzaten deri altı imlant pahalı ama çocuğun öldüğü zamanki ekonomik durumunu düşününce implant pahalı gelmiyor açıkçası 😁😁
Ucansupurge bisenakillisinzaten takan kişiden emin olmak lazım ben kullanıyorum 5 aydır maşallah yerinde 😁
mematiii bisenakillisinzaten kız emzirirken ben hap kullandım bir zarsrı olmadı en iyisi erkeği başka odada yatırmak
TarcinliSutlacim bisenakillisinzaten cerazzette olması lazim mini hap emzirirken kullanılan.. ama hiç gebe kalmadan önce diane kullandım. Emzirmiyor isen diane kullan
Sessizzzz TarcinliSutlacim kilo aldiriyor mu adet duzensizlihi falan yapıyor mu bende korunmak istiyorum ama karar veremedim hangi yonteme
TarcinliSutlacim Sessizzzz benimkini düzene soktu .. kişiden kişiye değişiyor kilo da almadim bence deneyin ona göre devam eder veya birakirsiniz
Dilaylaa İmplant var bende de kayması neredeyse imkansız diyor doktorum yüz binde bir neredeyse dedi . Büyük kolaylık
mondecaidensecmeler bisenakillisinzaten prezervatif kullanıyorduk eşimin istememe gibi lüksü yok😂 mecbur şuan hamileyim geri çekilme olarak korunuyoruz spiral istedim istemedi kendi korunuyor😂
Irmakk1 bisenakillisinzaten 5 yıldır eşim korunuyor kondomla. Eşek gibi isteyecekler kusura bakmasınlar yok öyle
bisenakillisinzaten Irmakk1 siz iyisiniz . İstemeyenler napsin aslında aklimda spiral var ama korkuyorum
Irmakk1 bisenakillisinzaten mecbur isteyecekler işte onların keyfine kalmamış. Onlar keyiflerinden odun vermeyecek diye surekli çocuk mu doguralim