Sevgi1 Kızlar yeni öğrendi bir sağa bir sola salliyo kafasini bişi anlatiyo sanki beni salla uyut mu diyor yoksa hayır mı diyor oyun mu yaoiyo anlamıyorum nedir acaba bilen var mı
Saliha_furkan Sevgi1 kafasını salladığı zaman karnı toksa altı temizse bi uyutmaya dene kuzum belkide uykusu geldiğini öyle anlatmaya çalışıyor olabilir
YavruKartal Sevgi1 Uykusunda da yapıyorsa eğer ya da uykuya geçme aşamasında gaz ve ya uykuya direnmedir. Oğlum çok yapardı ama azaldı.
biryavuzkusu Sevgi1 benim oğlumda yapıyor cuma günü doktora sordum normal kafasını kaşır kulağını çekiştirir kafasını sallar takılma dedi oyun yapıyor gibi geliyor bana
Sevgi1 Saliha_furkan Perimasalii YavruKartal 10 aylık olcak evet bişi anlatmaya çalışıyor sanki ben anlayamıyorum onu geliyo yanıma sağa sola salliyo bakiyo bana yine öyle yeni öğrendi
aybukemerve Sevgi1 bizimki de sallıyo hayıvvvvv diyo bi de 10 aylık 😁 daha 3-4 aylıkken uykusu geldiğinde sallıyodu bi sağa bi sola şimdi bilinçli itiraz için sallıyo
Sasah1441 Sevgi1 benim oğlumda 2. Aydan beri fln sürekli yapıyor genellikle uyurken uykuya dalarken VS sanki direniyor gibi 6 aylık olcak nedenini bilmiyorum 🤷♀️
bayramsekeri_ Sevgi1 benim oğlumda 7 ay 11 günlük oda kafasını sallıyor yeni öğrendi oyun oynuyor bi sıkıntı yok o öyle yapınca bende na na nanana diye ritim tutup onunla oynuyorum hoşuna gidiyor 😊
Yazilimcianne Kızım diş çıkaracağı zaman yapıyordu sanırım ağrısı vardı, ama arada oyun için yaptığı da oluyordu.
Ozlmozlm Sevgi1 oğlum 6 aylık. Benim oğlumda yapıyor ama oyun oynuyor uykusu da olmadığında karnı tok ve altı temiz olduğundada yapıyor yani oyun oynuyor kendince 😁