mrsfly Kızlar ilk defa kızım ile uçağa bineceğiz nelere dikkat etmek gerekiyor? Bide yanımda kavanoz mama götüreyim diyorum acil durum için bi sorun olur mu bilgisi olan varmı?
Bebegimben1 mrsfly ne kadarlık bebeğiniz ? Ben kendim kavanoz mama hazırlayıp koymuştum su oyalabilecek oyuncak uçak inerken kalkarken emzirilmesi gerekiyor eğer emziriyorsanız ya da emzik de olabilir
Mnli mrsfly türk hava yolları ile uçacaksanız uçakta mama oluyor isterseniz veriyorlar su alabiliyorsunuz sulukta yanınıza kavanoz mama alabiliyor musunuz bilmiyorum deneyimlemedim pankek tarzı şeyler yiyorsa daha garanti olur
mrsfly Bebegimben1 9,5 aylık kavanoz mama hazır veya ev yapımı farketmez de kavanoz dan sorun oluyormu acaba ondan sormuştum. Evet emzirmeyi okumuştum
Bebegimben1 mrsfly hayır hiç sıkıntı yapmadılar 2 şişe su vardı bixim çantada 3 kavanoz mama birde çorba vardı ne olur ne olmaz yemez diye mamaları
Bebegimben1 mrsfly uçağa sıra beklemeden de binebiliyorsunuz bebeğiniz olduğu icin öncelik sizin biz en son binmeyi tercih etmiştik bebeğimiz sıkılmasın içerde diye