nur9777 1 ay sonra yakın arkadaşımn düğünü ve kınası var. Aslında böyle birden kilo vermek gibi bir derdim yoktu ama kuzenim beni öyle incitti ki ayı gibi olmussun dedi. Ona inat kilo vermem doğru değil biliyorum ama yine de beni anlayan anladı. 170 boy 83 kiloyum üst gövdem ince belimde incedir o yüzden ona göre giyinirim her zaman zaten kıyafetlerimi çıkarınca görüp dedi öyle ama merak etme iyi sakl8yosum vs vs diye. Ben yine de çok sinirliyim. Bacaklarımds resmen bütün kilo. Basen altlarımda da kilo var basende de. En azından göbek ve koldan çok kilo vermek istiyorum eminim yüzümden bile.helli olur kilo verdiğim. Olabildiğince kibar olmak istiyorum. Ne yapmalıyim bilen var mı ??
Hosgeldinbebekk nur9777 aralıklı oruç işe yarıyor 12-18.00 arası 2 öğün , 15.00 da bi kahve 10badem . Diyetisyenimle o şekilde gittik bi süre uydum insan evladı gibi😂 1.5 ayda 10 kg a yakın verdim
Hanimeli-anne nur9777 kuzu 1.5 aydır forx5 kullanıyom 82den 75 e düştüm emziren anneyim.aksam 5den sonra birşey yemiyorum tek sıkıntım tatlı isteklerim oluyodu onu azalttı şükür bı dene istersen
Winxclub52 nur9777 bnce kuzenin ağzına güzelce vurmam acil zayiflayamazsin ki bizim de düğün var ve hiç zayıflamaya niyetim yok böyle mutluyum ben kendini onemse bnce 🤗
nur9777 kuzeyimoglum hemde bütün akrabalarmzin ve eşimin yanında söyledi. Yüzünün nuru kaçmış dönde aynaya bak bence dedim güldü herkes ona. Zaten ne kadar terbiyesizsin dedi annesi babası vs değişik biri işte. Çok üzgünüm ama hirslsndim da
nur9777 Hosgeldinbebekk tamam en geç 7de bitiririm bütün öğünümü. Ekmeği de keserim tamamen. Ama açlık bastırınca naoiyordunuzn9 10 gibi
nur9777 Ardenaden tamam 12 8 arası yemek yeme saati olan aralıklı oruca başlıyorum ekmeği vs de kesersem hzila gider demi
Hosgeldinbebekk nur9777 yoğurt pul biber salatalık vermişti akşam 9 da başta . Bir de benim diyetimde domates salatalık serbestti
nur9777 Hanimeli-anne tamam muhakkak denicem onu. Bugün araştırıp. Çok teşekkür ederim iştah kesiyor galiba anladığım kadarıyla doğru mu ? Zaten 7 8 kilo bile farkeder hemen bence. Sizde farketti mı ?
Hanimeli-anne nur9777 evet kesiyor canım bol yürüyüş yap yanında evde Leslie yapabilirsen oda kilo verdiriyor benim 2nci sıpa çok mızmız yapamıyorum düzenli
nur9777 Winxclub52 aslında bende sağlıklı olamadığını biliyorum ama işte ne kadar verebilsem okadar kâr diye düşündüm
Sksjsjjsks nur9777 acil kilo almalıyım artık çok üzülüyorum çok zayıfım gören herkes çok zayfsın öleceksın bu ne hal diyıp duruyor 40. Kg dm zaten emzırme dönemin de 38 düştüm yani kızım 1 yaşına girecek ben çok üzülüyorum ne yapayım nasıl alayım kilo bilmiyorum yemem öyle çok kötü de değil anlamadım 🥲
dygefe Aralıklı oruç, abur cubur kesmek, bol su ve leslie bu şekilde gider ben de başladım 20 kilo fazlam var. İnşallah veririz💪
Sksjsjjsks nur9777 kız yok gerçekten bende kilo almak istiyorum bu dertten muzdarıbım bende amin sizde inşallah
humeyradmn nur9777 bazı diyetisyenlerde andulasyon terapi var canım onu araştır . Titreşimle iki bin tane şınav çekmiş kadar yağ yakıyor haftada 2 kez gidiyorsun masaj yatağı gibi birsey . Kardeşim diyetisyen eşliğinde 1 ayda yağdan 9 kilo verdi kuzenim 2 ayda 14 kg bir diğer kuzenim 2 haftada 5 kg verdi bende kısa sürede başlayacağım tabiki diyetisyen listede veriyor onada dikkat ediyorsun ve andulasyon terapi sanki diyetindeki spor yerine geçmiş oluyor