sahraaaxd Bebeğim 4 ay 17 günlük Dr kontrolune gittik herşeyi normal.bugun altını alırken bezinde pembe lekeler vardı başına gelen varmı hiç
yamaniskom sahraaaxd aynı konuyu açtım😅 sıcaklardan susuzluktan oluyormuş ama enfeksiyonda olabilir en doğru sonuç içim doktora göstermek lazım
bmbe2121 sahraaaxd kızım 4 aylıkken bu sorunu yaşadık hatta beklemede kaldım ertesi gün daha çok kırmızı lekeler gördüm kakasinda kan vardı hastaneye gittik testler yapıldı kanında enfeksiyon çıktı apar topar hastaneye yatisimiz yapıldı 6 gün kaldık. Benim yediğim besinden çocuğa alerji yapmış ve bağırsak iltihabı oluşmuş. Doktorumuz yumurtayı yasakladı kesinlikle tüketmiyorum. Susuzluk falan yazmışlar ama her ihtimale karşı tetikte olun sık sık kontrol edin bezini
Selennnnnn sahraaaxd Yaz aylarında tabi ki süt yeterli olmuyor maalesef biz bile o kadar suya yine dayanamıyoruz 5 ay olcak zaten neredeyse ver değiştiğini göreceksin🙏
Selennnnnn bmbe2121 Kaka da kan çok başka bir durum alerjik çocuksa bildiğiniz kırmızı kan oluyor zaten
Sademmm Benim bebeğimde 2aylık bizdede birkaç kez aynı durum oldu sabahları çişli bezinde pembemsi turuncumsu lekeler olmuştu acile gittik. 6.aya kadar bunun normal olduğunu söylediler. Havalar çok sıcak olduğu için susuz kalıyorlar mutlaka su ver.