Norveckizi Arkadaslar merhabalar Cocuklarımızı cidden yanyana beraber buyuttugumuz bı arkadasım var Cocugun yakın zamanda dogum gunu Ne hediye alabilirim Siz cocuklarınıza Ne alınsa mutlu olurdunuz cok muallaktayım herkes kıyafet alıp alıp gelıyor 🤷cok anlamsız gıbı sanki ama daha ıyı bı secenekte yokmus gıbı. Akıl akıldan üstündür sizler ne yapıyorsunuz/yapardınız?
SetenayCo Norveckizi İyi bir markadan ayakkabı veya deri ceket olabilir. Bir kitap seti olabilir İyi bir oyuncak olabilir Tercihin ettiği bir mağazadan hediye çeki olabilir. Tüm bunların yanında tema vakfına bağış yaparak adına ağaç diktirebilirsiniz, çol da anlamlı olur. Sertifika da gönderiyorlar
cokbilmismom Norveckizi bütçeniz ne bilmiyorum ama kaliteli egitici kitap seti olabilir, Fisher price oyuncak olabilir, ayakkabi olabilir, ahşap eğitici oyuncaklar olur. Kıyafet herkes alıyor evet bana oyuncak veya kitap gelse daha mutlu olurum 🥰
evsaminik Norveckizi ben eğitici kitap seti veya dikkat çekici bi okuma seti alsam çocuğum adına çok mutlu olurdum yada eğitici ucu açık keyifli bir oyuncakta yine güzel olurdu kıyafet o kadar da mutlu etmiyor bence diğerleri daha düşünülmüş bi hediye olur benim fikrim ☺️
aven Norveckizi oyun evleri varya ahsaptan mutfak seti ya da odalı ev gibi oyuncaklar onlarin bir cok cesiti var onlardan alabilirsiniz ya da butcenizi bilmiyorum ama cicibello diye bir bebek var benim bile oynayasim geliyor onu alabilirsiniz
Norveckizi Uykusuzhergeceeee merhaba scooterı kullanamaz dıye dusunuyorum mınık bır kız yaş grubuna göre.
KLORAK Norveckizi Eğer yoksa bu tarz bir şey alırdım (Şahsen başka bir çocuğa hediye seçerken daha dikkatli olurdum öğretici oyalayıcı anneyi biraz rahatlatıcı) Daha uygunları da vardır ben ilk geleni çekip attım
Havvanur43 Benim kızımın doğum gününde çoğu kişi zarfa para koyup verdi toplamda 4 bin küsürdü bende kızıma bisiklet aldım onunla yani kıyafet falan beni mutlu etmedi ama böyle para geçince insanın eline ihtiyaç olan bir şey alınıyor
KLORAK Norveckizi kendi çocuğuna alacaksan yardım kuleli olanımdan al bana çok dua edersin Üzerine çıkıp ellerini yıkayabiliyor dişlerini fırçalayabiliyor seninle yemek yapabiliyor vs.