Tusa_ Dün küçücük bi nokta olarak vardı kırmızılık bugün böyle büyümüş sebebi ne olabilir bunun 43 günlük bebeğim
boralii Tusa_ Oğlum doğduğu zaman gözlerinin içinde kırmızlık vardı birde sarılık geçirdi sonradan geçti fotoğraf atmayı bilmiyorum bundan daha kötü bir görünümdü. Siz bence doktora götürün tabii panik yapmayın Allah şifa versin
Tusa_ boralii benim kızımda sarılıktı gözlerinin içi sarıydı yeni yeni geçiyo gözünde sarılar acaba onlar geçiyor diye mi böyle kırmızılık oldu diye düşündüm bende
Tusa_ boralii mutlu resim yazısına tıklayın oraya fotoğrafı yükleyip kopyalayın buraya yapıştır diyin paylaşınca geliyo fotoğraf
boralii Tusa_ Yok ya belkide uykusuzluktandır hemen kötü bir şeye yormayalım acile götüremez misin acaba pazartesiye kadar bekleme diye ne zamandır çıktı
Tusa_ boralii dün küçücük bir nokta vardı kırmızı bugün böyle büyümüş uykusuz değil güzel uyuyo tırnakları çok uzadı acaba tırnağıyla yapmış olabilir mi
boralii Tusa_ tırnağıyla gözüne girebilir mi bilemedim bence hastaneye götürmelisin basit bir şey olabilir bende bir tık evhamlıyım bu konuda. İnternetten baktın mı hiç
Tusa_ boralii internette alerji olabilir falan yazıyor ama tam anlayamadım götürücem inşallah ama dışarısı o kadar sıcakki baygınlık geçiririz diye korkuyorum
Tusa_ boralii inşallah yoktur cabım Allah razı olsun 😊 dün annemlere gittim yürüyerek 10 dk falan sürüyo ay sıcaktan ölüyorum sandım dkkdkddk esiyor ama sıcak sıcak esiyo oda çok kötü
boralii Tusa_ Ben kendimi eve hapsettim. Aydında yaşıyorum birde sıcağı deli gibi güneş kremi sürüyorum çıkarken güneş kremimi yarıp geçiyor😭🤣🤣
Tusa_ boralii ahhaahha güneş kremi çok yapış gibi geliyo bana yüzüm zaten çok yağlı bide o olunca ayy berbat bi his oluyo 😂😂
boralii Tusa_ benimde cildim yağlı sürünce daha çok parlıyorum🤣 sıcak sıcak makyaj bile yapmıyorum midem bulanıyor
Tusa_ boralii hahaha disko topu gibi dolanıyorum diyosun 😂😂😂 kız ne makyajı ben saçımın 1 teline dayanamıyorum biyerime değmesin diye heryerini tokalıyorum kocaelideyim bende 😂😂😂😂
Tusa_ boralii benim 1 ay 13 günlük daha çok minicik🐣 birde şimdi tekrar baktım gitmiş dünki gibi minicik bi kırmızılık var